Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzéki szavazók mit...

Az ellenzéki szavazók mit szólnak hozzá, hogy Magyar Péter szerint az ukrán háború kirobbanásához az USA-nak elég sok köze van?

Figyelt kérdés

2024. jún. 5. 23:25
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
27%
#10 Ez a kérdés csak nektek fontos, pörögjetek rajta ti! 😆
2024. jún. 6. 08:16
 12/34 anonim ***** válasza:
31%

11

Akkor mit folyatod itt a taknyod, ha jogos kérdéseken sírva fakadsz? A Messiásod mocskolja az USA-t meg az EU-t felváltva.

2024. jún. 6. 08:28
 13/34 anonim ***** válasza:
81%
A tiszára szavazok. Semmi bajom azzal a véleménnyel (bár nem hallottam ezt a beszédet), hogy az USA-nak elég sok köze van az ukrán-orosz konfliktushoz.
2024. jún. 6. 14:27
 14/34 anonim ***** válasza:

9-es vagyok, mikor kívánsz szembenézni azokkal a kérdésekkel, amiket megfogalmaztam.

2024. jún. 6. 14:48
 15/34 anonim ***** válasza:
#14 Értem, hogy zavar a közbeszéd tematizálására vonatkozó monopóliumotok, de lesz@rom.
2024. jún. 6. 15:06
 16/34 anonim ***** válasza:

Kihez beszélsz beszélsz többes számban? Mikor fogsz nekem válaszolni ezekre a kérdésekre? Miért kerülöd ennyire gyáván a válaszadást? Talán kínos számodra, hogy a messiásod szívesen rábízná Orbánra az Európai Tanácsot? Talán kínos számodra, hogy Magyar Péter szerint bűn volt megakadályozni, hogy kaszáljon a NER az olimpiabizniszből? Persze, hogy bűnnek ítéli, hiszen ő is NER-csicska volt(?). Kínos számodra, hogy relativizálta Oroszország felelősségét a háború kirobbanásáért? Ne terelj, hanem beszélj!

2024. jún. 6. 15:32
 17/34 anonim ***** válasza:
38%

13-as vagyok.

"Arról beszélj, hogy miért relativizálta a Klub Rádióban Magyar Péter Putyin felelősségét a háború kirobbanásáért? Miért találja jó ötletnek Magyar Péter, hogy Orbán legyen az Európai Tanács elnöke? Mi volt a Momentum bűne, amiért úgy fogalmazott a messiásod, hogy "bűnben fogantak"? Hol van ezekre a válasz?"

Erre kellene válaszolnom, mint Tisza szavazó? Hát jó. Klub rádiót nem hallgatok így nem tudom mi hangzott el ott. Tőlem Orbán lehet az eu elnöke. Legalább kevesebbet lesz itt :) Ráadásul annyi idióta van ott hogy még Orbán is jobb.

Nem tudom miben fogant a Momentum. Azt tudom nekem kezdetben szimpatikus volt. Fekete Győr idején, de már nem azok. Rossz ötlet volt azt két nőt vezetőnek tenni. Biztos vannak ott normálisabb emberek is.

Mire válaszóljak még? Szívesen válaszolok, ha tudok.

2024. jún. 6. 16:17
 18/34 anonim ***** válasza:
21%

"Erre kellene válaszolnom, mint Tisza szavazó?"

Ezekre bizony egy Tisza-szavazónak épkézláb választ kell tudni mondani.

"Hát jó. Klub rádiót nem hallgatok így nem tudom mi hangzott el ott."

Tehát úgy szavazol Magyar Péterre, hogy közben fogalmad sincs, mi az álláspontja a háborúról.

"Tőlem Orbán lehet az eu elnöke."

Az az ember, aki pedofil bűnelkövetőket enged szabadon? Az az ember, aki szétlopta az országot? Az az ember, aki két lábbal tapossa a jogállamiságot? Az az ember, aki leépítette az oktatást és az egészségügyet? Ez lenne a legnagyobb ellenzéki párt álláspontja? Végülis, miért akarjátok leváltani, ha ez mind nem számít? :D

"Ráadásul annyi idióta van ott hogy még Orbán is jobb."

Hát, ha te mondod. :D

"Nem tudom miben fogant a Momentum."

Én tudom: megakadályozta, hogy Magyar Péter és NER-lovag bajtársai nagy pénzhez jussanak. Ez pedig bűn. Égbekiáltó.

"Mire válaszóljak még? Szívesen válaszolok, ha tudok."

Ne játsszuk a hülyét. A kérdés az, hogy egy ellenzéki ember hogy a fenébe tud azonosulni azokkal az álláspontokkal, amiket Magyar tett az elmúlt 2 hónapban... Ha tudsz ezekkel azonosulni, akkor lényegében a Fidesszel is tudsz azonosulni, tehát nem vagy ellenzéki. Ha nem tudsz azonosulni, akkor meg végképp nem értem, hogy miért támogatod.

2024. jún. 6. 16:34
 19/34 anonim ***** válasza:
61%

18

13,17 vagyok.

"Ne játsszuk a hülyét. A kérdés az, hogy egy ellenzéki ember hogy a fenébe tud azonosulni azokkal az álláspontokkal, amiket Magyar tett az elmúlt 2 hónapban... Ha tudsz ezekkel azonosulni, akkor lényegében a Fidesszel is tudsz azonosulni, tehát nem vagy ellenzéki. Ha nem tudsz azonosulni, akkor meg végképp nem értem, hogy miért támogatod"

Én a magam álláspontját mondom. Velem sem értenek egyet sokan biztosan. Elmondom hogyan tudok azonosulni MP szavaival. úgy hogy nem vagyok agymosott ellenzéki. Ugye egy agymosott fideszes szerint minden rossz ami az ellenzéki oldalon van, és egy agymosott ellenzéki szerint minden rossz amit Orbán csinál. Mivel én nem tartom magam agymosottnak így mindkét oldalon látom a jó és rossz dolgokat is. Igen, még Orbán is csinált több olyan dolgot ami szerintem hasznos volt, így tudok MP középutas véleményeivel nagyrészt azonosulni.

Mire válaszoljak még?

2024. jún. 6. 16:42
 20/34 anonim ***** válasza:
És mint írtam anno a Momentum is szimpi volt.
2024. jún. 6. 16:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!