Mi lenne a 2026-os választás eredménye ha Orbán összefogna Gyurcsánnyal?
Figyelt kérdés
Orbán és Gyurcsány elmennének valahová,hogy egy korsó sör mellett megbeszéljék a múltbeli sérelmeiket, bocsánatot kérnének egymástól amiért negatív dolgokat mondtak egymásra,majd megbeszélnék hogy tiszta lappal indulnak,segíteni fognak egymásnak,és 2026-ban Fidesz-kdnp-Dk lenne a párt neve amire szavazni lehetne.Orbán és Gyurcsány ha összefognának,lehet hogy kivezetnék az országot a válságból?jún. 5. 22:04
12/16 anonim válasza:
Amúgy a 2-esnek igaza van valahol. Nyilván nem azt mondom, hogy most puszi pajtások, de szerintem nem ápolnak azok olyan rossz kapcsolatot egymással. Én még azt is el tudom képzelni, hogy Orbán fizeti Gyurcsányt, hogy akadályozza az ellenzéket.
13/16 anonim válasza:
Egy régi Dakota közmondással élve:
"Rossz, de nem jó.
Jó, de nem rossz.
Minden lehetséges."
14/16 felkelhetetle válasza:
12
Érdekes mód, a DK Magyar Péterrel való összefogásról beszél, picit sem függ össze a kormánypropagandával..., vagy amikor Dobrev bevitte a DK zászlós szektáját MP eseményébe. Még véletlenül sem MP összegyurcsányozása a cél, áááá dehogy.
Én mondom, kizárt dolog, hogy a Dk meg a Fidesz ne lennének egy oldalon.
15/16 anonim válasza:
Akkor együtt buknának Magyar Péter ellen és nem külön-külön
16/16 anonim válasza:
Eddig is összefogtak, csak nyíltan nem mondják ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!