Ha 2026-ban is Gyurcsánnyal (Dobrevvel) fogtok indulni és elbuktok, akkor ugye befejezitek a birkázást?
Mert láthatóan egyetlen épkézláb jelöltet nem tudtok felmutatni ennyi év alatt, elindultok ugyanazokkal a bukott pofákkal és még a kormánypárti szavazókat kezditek el szidni (birkázni).
Szóval már tényleg ideje lenne magatokba nézni, ha nem tanultok semmit az évtizedek óta tartó hibáitokból!
2
És az országot ki viszi csődbe, miközben valaki csapolja az országkasszát?
Ne várj el tőlük olyasmit, amelyre zsigerileg képtelenek! Láthatod, hogy a negyedik 2/3 után (már amolyan minden mindegy alapon) még inkább rákapcsoltak: a fideszesek vidékiek, ostobák, öregek, iskolázatlanok, alkoholisták, büdösek, gyengeelméjűek, stb. A múltkor közölte velem egy kedves privát kommentelő, hogy én egy gyárban robotoló proli vagyok és a Havanna ltp.-n élek egy 40 m2-es lakásban. (Én erről ugyan nem tudok, de hát biztos igaza van, elvégre ő a progresszív gondolkodású entellektüel...)
Szerintem, már feladták. Olyanok, mint egy focimeccsen a bekattant játékos, akinek 0:4-es állásnál elönti a sz@r az agyát és elkezdi az ellenfelet rugdosni, majd meg van sértődve, ha piros lapot kap és eltiltják... :)
Ha a fidesz ennyire pozícióban érzi magát, akkor miért kérdezi folyton az ellenzékieket?
Mégiscsak lehet valami baj.
9.
Én nem fideszes vagyok,de garantáltan megint el fogtok bukni
Nem lehet leváltani regulális parlamenti választások útján.
A legenda szerint összefogással 2018, De Vona nem akart Gyurcsánnyal összefogni. A Jobbik annyira győzte le a fidext, hogy a számítógép lefagyott egy órára.
Mi ez a folyamatos T/2 a kérdésben?
Értelmes ember nem megy el szavazni még akkor sem,ha a törvények miatt ezzel a fideszt segíti.
Ebben részt venni csak legitimálása ennek a patkánycirkusznak amit szavazatokkal még bátorítanak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!