Vajon direkt csinálták így Magyar Péterék, hogy a június 8-ai Hősök terére szervezett demonstáció lesz a 200. rendezvénye?
Figyelt kérdés
jún. 5. 22:01
21/26 anonim válasza:
20
De miért hihetetlen, hogy a Magyar Péteres haknin mit mondtak nekem?
22/26 A kérdező kommentje:
#21 Ráutaló magatartás. Olvasd vissza, hogy miket írtál. Majd miután mindent megcáfoltunk, előjöttél ezzel.
jún. 6. 21:33
23/26 anonim válasza:
22
Ez nektek cáfolat: hazudsz.
Elment az eszetek?
24/26 A kérdező kommentje:
#23 Lehet, hogy elment, de neked nem is volt. Nézd meg a logikádat, hogy miket állítottál. Egyértelműen próbálkoztál mindennel, hogy rossz színben tüntesd fel MP-t, majd miután ezek megdőltek, bejátszottad ezt a kártyát. Érdekes módon korábban ezt nem hoztad fel, pedig ha ezzel kezded és nem a szokásos fröcsögéssel, hogy honnét van ennyi pénze, stb. akkor még hihető is lett volna.
jún. 7. 10:04
25/26 anonim válasza:
24
Szalmabábot szalmabábra hajigálsz. Annyit írtam, hogy sok embert vidékről buszokkal vittek oda. Pont. Erre vadul nekem estek, gondolom a béke nevében, keresztényi hevülettel. Miféle keresztények vagytok ti?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!