Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vajon direkt csinálták így...

Vajon direkt csinálták így Magyar Péterék, hogy a június 8-ai Hősök terére szervezett demonstáció lesz a 200. rendezvénye?

Figyelt kérdés

jún. 5. 22:01
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

#7 A saját költségükön utaztak oda, nem buszok vitték őket. Magyar Péterék vonattal mentek. Van valami bizonyítékod, hogy a Tisza párt ingyen utaztatta a résztvevőket, mint a Fidesz a békementre? Fellépők kérte érte pénzt? Mit tudsz erről? A hangtechnikáról meg csak annyit, hogy akik nem a főtéren voltak, hanem a kisebb utcákban, ők semmit nem hallottak, mert csak a főtérre volt hangosítás. Hiába próbálod beállítani, hogy ez mekkora költséggel jár, egyszerűen csak tudatlan vagy, de próbálasz okoskodni. MP majd felrakja ennek is a költségét, de 15-20 millióból lazán kihozták, ha a budapesti volt 28.

Remélem az is megvan, hogy Brüsszelben sokáig dolgozott és nem nettó 200-at keresett, itthon meg 4-5 milliós fizetéseket kapott havonta. Tehetősebb ember, mint mi és nem is egyedül ő fizeti ezeket. Ezen kívül már támogatni is lehet.

Egyéb, okos kérdés?

jún. 6. 10:37
 12/26 anonim ***** válasza:

10

Neked az alaptalan gyűlölet elvette az eszed.

jún. 6. 12:04
 13/26 anonim ***** válasza:
0%

11

A szolnoki csoport mellett álltam Debrecenben, ők maguk mondták. Még hőzöngtek is, hogy senki ne álljon le kocsmázni a beszéd után, mert időben fogják indítani a buszokat visszafelé, hiába napidíjas a bérlésük.

jún. 6. 12:05
 14/26 A kérdező kommentje:

#13 Pohár Danika, te vagy az? Valami hitelesebb sztori nincs?

Viszont fejlődsz, látom a "honnan van pénzük" dolgot legalább elengedted.

Ajánlom, hogy szombat délután nézd meg a Hősök terét. Nem lesz tele buszokkal a rakpart, mint a békemeneten.

jún. 6. 13:23
 15/26 anonim ***** válasza:
0%

14

Nem engedtem el, és debreceniként én kérek elnézést, hogy beszélgettem azokkal akiket Szolnokról buszoztattak oda. De ha könnyebb, akkor gyere be velem a helyi főkapitányságra, ott megbeszélhetjük, hogy mit takar a hitelrontás.

jún. 6. 16:05
 16/26 anonim ***** válasza:
62%
#15 És minden bizonyára azt is mondták, hogy fegyver volt a fejükhöz tartva, hogy oda kell buszozniuk :D
jún. 6. 16:09
 17/26 anonim ***** válasza:
0%

16

Ne tereld el, nem ez a téma.

jún. 6. 16:24
 18/26 A kérdező kommentje:

#15 Látszik, hogy semmit nem értesz a joghoz, milyen hitelrontásról beszélsz? Tudod egyáltalán, hogy milyen esetekben áll meg ennek a helye?

Elképzelem, ahogy bemész a kapitányságra feljeténtést tenni, mert GYIK-on valaki nem hiszi el neked, amit írtál. :D

jún. 6. 16:59
 19/26 anonim ***** válasza:

18

Azért írtam, hogy találkozzunk.

Aki szerint hazudok, az legyen ilyen vagány élőben is.

És a feltett kérdésemre nem voltatok képesek válaszolni.

jún. 6. 18:32
 20/26 A kérdező kommentje:

#18 Nyilván leutazom Debrecenbe, hogy a szemedbe mondjam ezt. Következménye úgy se lenne, mert ha te mindenkivel keményednél, aki nem ért egyet veled és olyan tökös vagy, mint azt sugallni próbálod, akkor nem igazán írogatnál itt.

Feltettél egy rakat kérdést. Szerintem reagáltunk mindegyikre, de legalább lett volan annyi eszed, hogy idézőjelbe rakod azt, amelyikre vársz még reakciót.

jún. 6. 18:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!