Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fidesz szombaton 1 millió...

A fidesz szombaton 1 millió embert akar felkeresni személyesen. Feljelenthetem őket zaklatásért, ha 24 órában majd itt nyomják nekem a csengőt? 🙄🤢🤮

Figyelt kérdés
2024. jún. 5. 19:30
 1/9 anonim ***** válasza:
75%
Nem, a legtöbb amit tehetsz a hazádért, az az, hogy minél tovább feltartod őket kérdésekkel...
2024. jún. 5. 19:32
 2/9 anonim ***** válasza:
59%
De jo, es az erre elqrt milliardokat is mi fogjuk fizetni...
2024. jún. 5. 19:33
 3/9 anonim ***** válasza:
25%
Persze.
2024. jún. 5. 19:35
 4/9 anonim ***** válasza:
71%
Nem fog senki csengetni, ez csak etetés.
2024. jún. 5. 19:46
 5/9 anonim ***** válasza:
74%
Ha nem vagy rajta a Kubatov-listán, a kutya nem fog foglalkozni veled.
2024. jún. 5. 20:01
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem kell ezt túllihegni: amikor elfáradnak, elmennek a zárt kapu/ajtó elől.
2024. jún. 5. 20:53
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem fogják 24 órában nyomni.
2024. jún. 5. 21:00
 8/9 BécsiFehér ***** válasza:
Miskolci fidezses önkormányzati képviselőjelölt nő már kétszer járt nálunk, egyszer nem talált itthon, másodszor a kapuban találkoztam vele, mert miután felcsengetett, azt hittem csomagom jött és lementem érte. Adott valami bóvli noteszt és golyóstollat ajándékba, és próbált rábeszélni, hogy szavazzak majd rá. A Notebook-ján volt a lépcsőház összes lakója, és bejelölte, hogy ki az aki rászavaz, ki az aki nem, és ki bizonytalan? Félő, hogy nem ez volt az utolsó megkeresésük (telefonon, rögzített szöveggel is hívtak már, de ezt mindíg megteszik, annak ellenére, hogy én nem adtam meg a telefonszámomat).
2024. jún. 6. 13:00
 9/9 everlight ***** válasza:
Orbán szólta el magát hogy 50 ezer aktivistájuk van,Ha még a Fidesz tagokat,politikusokat hozzá vesszük 200 ezer fideszes ember,akkor 5 embert keres fel egy nap alatt 1 fideszes hát nem nagy vállalás.
2024. jún. 6. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!