Az mondta az origo, hogy legalább egy millió ember volt a békemeneten?
Figyelt kérdés
jún. 2. 09:10
1/12 anonim válasza:
Százezreket írt az Origo meg a 444 is.
2/12 anonim válasza:
A 444 százezres nagyságrendet írt, az origo meg akkor is milliót hazudott volna, ha csak tizen mennek el.
Egyébként trükkös volt a helyszínválasztás: mivel sokkal szűkebb helyekre szervezték, a menet hosszabbnak, így a tömeg nagyobbnak tűnt.
Interpretálja bárki, ahogy akarja, lelke rajta.
3/12 anonim válasza:
csak? én úgy saccoltam 40 millióan voltak:D
4/12 anonim válasza:
Legalább 12-13 millió ember volt mint. A mocskos gurulódolláros baloslibsik hazudoznak itt h kevesen voltunk. Én a tömeg közepén vonultam. Már az is 3 napba telt, mire a Margit-hídra értünk, akkora a tömeg. Most várjuk, h mi is bejussunk a szigetre. Nem tudom, h a tömeg vége mikorra végez, de sztem még 2-3 hét. Csakafidesz2/3újea!!!!!44!4!4!4
5/12 anonim válasza:
Én kétszázmilliót olvastam tegnap a Metropolban, szerintem az lehet a reális
6/12 anonim válasza:
Miért nem mondanak 15 milliót? Aztán ráfogják, hogy a határon túli magyarok is ott voltak, és a világ más országában élő magyar rokonok is csak ezért hazajöttek.
A sok fideszes zombi, szó nélkül elhinné.
7/12 anonim válasza:
ma 10:08
A mocskos dollárbaloldalasok dolgoznak, nem érnek rá 3 napig menetelni. Valakinek húzni kell az ország szekerét, amig a fidesz birkák a mezőn legelnek és csurgatják a nyálukat a vezérbirkára.
8/12 MolotovPunk válasza:
Igen, sokan voltak? Megint mesemondó délután volt, vagy mi?😜🤪
9/12 A kérdező kommentje:
8# Igen, volt pogácsa is, úgy hallottam legalább 3 millió pogácsát sütött rogán antal, így minden nyugdíjas jól lakott.
jún. 4. 13:54
10/12 anonim válasza:
@9 Én is láttam, már reggel ötkor begyújtotta a sütőt a kis fehér köténykéjében, hogy időben végezzen a hárommillió pogácsával
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!