A háborúpárti álszülők (momentumosok valójaban) nem veszik észre, hogy kontraproduktív amit csinálnak?
Letakarják a plakátokat, merthogy iskola van a közelben. Valójában ezek momentumos aktivista álszülők.
A gyerekeknek is joguk van tudni a világ történéseiről. Ne érje őket meglepetés, ha tényleg kitör a háború. Mert van esély rá, hogy mi se ússzuk meg.
Én emlékszem a 90-es években, amikor kitört a dél-szláv háború. Éreztem a félelmet, 10 év körül voltam, hogy mi lesz ha itt is kitör. Pedig senki nem tolta az arcomba hogy H-Á-B-O-R-Ú. Szerintem atom gáz, hogy ilyennel egyáltalán lehet kampányolni. Nem kell ahhoz momentumosnak lenni, csak jóérzésű embernek, hogy ettől felforduljon a gyomrod és zsigerből érezz ellenszenvet, az olyan manipulatív tetvek iránt, akik ezt tolják…mert már nincs más eszközük. És hogy miért?
"A gyerekeknek is joguk van tudni a világ történéseiről."
Akkor nyomd az arcukba, hogy a református egyház által fenntartott bicskei nev.otthon fideszes igazgatója hogyan nyúlkált bele a kamaszfiúk nadrágjába.
Meg a többi pedofil esetet, pl. ami nemrég egy katolikus iskolában történt:
"Meg a többi pedofil esetet, pl. ami nemrég egy katolikus iskolában történt"
Még jó, hogy a fideszes pártállam által fenntartott állami intézményekben ilyesmi sosem történik... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!