Nem lehet hogy a Fidesz számára valójában kontraproduktív a megafon?
Fidesz szavazóknak gyártanak tartalmat főként ezen emberek.
Magyar Péter hype egyelőre elkerülhetetlen, de jövő ilyenkor már ugyanolyan súllyal fog rendelkezni mint a Momementum. Valószínűleg lesz pár emberük az EP-ben, reméljük nem úgy fognak áskálódni Magyarország ellen mint a Momentumos lányok. Az, hogy Magyarország nem kap EU pénzt az nem (/csak) a Fidesznek árt hanem a magyar embereknek és cégeknek is. Pláne vicces a Momentumos lányok munkája - én hazaárulásnak hívnám - annak fényében, hogy Cseh Katalin cége is hány 100 millió EU pénzt vett fel, amiből elméletileg szépen dézsmáltak is, de ez ügyben várjuk meg a bírósági ítéletet.
"Az, hogy Magyarország nem kap EU pénzt az nem (/csak) a Fidesznek árt hanem a magyar embereknek és cégeknek is."
Abszolút igaz, mint ahogyan a kemoterápia sem csak a rákos sejteket öli hanem az egészségeseket is. Ettől még sokszor másképp nem lehet kezelni a tumort. De hogy ne az legyen az érv hogy balos lipsi vagyok, én ettől függetlenül tartom a momemtumosokat a volt SZDSZ-es kulturális elit gyerekeiből-unokáiból kukázott semmirevaló megélhetési gittegyletnek. Magyarul én megértem hogy az "nem csak a Fidesznek rossz" de könyörgöm ezzel sem lehet kendőzni minden disznóságot. Egy lyukas vödörbe nem engedünk vizet hanem előbb foltozzuk be a lyukakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!