MKKP ki fog jutni az EP-be?
Figyelt kérdés
Szerintem jó volna magyar képviselőt küldeni a Zöld frakcióba is...jún. 5. 10:52
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
29 szavazat
1/11 anonim válasza:
talán 1 mandátuma lesz.
Nem sok esélye van
2/11 nnnn5555 válasza:
Deutsch Tamás, kielégíti drogos kvótát.
Nem kell több.
3/11 anonim válasza:
Nem hiszem,kisebbek közül sztem a Momentum meg a Mihazánk amelyik még megugorja az 5%-ot.
4/11 anonim válasza:
Remélem nem. Ha mégis, akkor a magyar politikai élet végképp és menthetetlenül elkomolytalanodott, többé szót nem érdemel.
De remélem a DK-nak legalább egy összejön, és Kláraladár szépen eldöcög Brüsszelbe. Feri nagyon szoríthat, hogy összejöjjön, különben Klára marad itthon és akkor se csajozás, se piálás, se semmi nem lesz neki engedve.
5/11 D-Mano válasza:
Őszintén nem tudom, és nem is támogatom a Kutyapártot, de Le Mariettát önmagában, mint képviselőt szívesen látnám az EU Parlamentben.
6/11 anonim válasza:
5.
Mondjuk addig sincs, valóban, jó érv. Minél több szoci jusson ki, akkor :D
7/11 anonim válasza:
Szerintem nem. Önkormányzati választásokon szerepelhetnek jól, mert jól áll nekik a "mi vagyunk a helyiek, akik felújítottuk az utca végén a buszmegállót" szerep. EP-kampányban most kettő hangot lehet hallani, Magyar Péter hangját, és utóbbi napokban kezd megjönni a Fidesz hangja, ami csak egy szót ordít, hogy "háború". Le Mariettára konkrétan semmi figyelem nem jut, és a sajtószereplései (pl. választási viták) során sem tűnt ki a többi jelölt mellől. A "se Orbán, se Gyurcsány" versenyt most Magyar Péter nyeri, de akinek se Orbán, se Gyurcsány, se Magyar Péter nem felel meg, annak is akad még ízlése szerinti választási lehetősége azért, amiből csak egy lehetőség a Kutyapárt.
8/11 D-Mano válasza:
6-os,
1 DK-s mandátum helyett mondjuk sokkal jobb lenne, ha Le Marietta jutna ki- ebben talán kiegyezhetünk... 😃
10/11 A kérdező kommentje:
#9 Miért reméled, hogy nem?
jún. 5. 13:33
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!