Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért ellenzi az EU vezetősége...

Miért ellenzi az EU vezetősége a tűzszünetet?

Figyelt kérdés

Szerintem az lenne a normális cél, ha a tűzszünetet és a tárgyalást sürgetnék, nem pedig a fegyverszállítást és a háború folytatását.

Egy szünet még nem járna területvesztéssel, pont ezért kell leülni tárgyalni. Addig is kicsit lenne ideje Ukrajnának felszívni, összeszedni magát. És ami a legfontosabb, addig se halnak meg értelmetlenül az emberek.

Nektek mi a véleményetek?

jún. 4. 21:01
 1/9 A kérdező kommentje:

Az EU ne adja meg magát? Az EU nem áll háborúban Oroszországgal.

jún. 4. 21:04
 2/9 anonim ***** válasza:
81%
A balti országok mást mondanak, az EU biztonsági intézményei mást mondanak.
jún. 4. 21:10
 3/9 anonim ***** válasza:
85%
Jól hangzik a tűzszünet, csak a feltételeket is figyelembe kell venni. Technikailag az oroszok is olyan feltételeket várnak el, amit nyilván az Ukránok nem tudnak/akarnak vállalni.
jún. 4. 21:17
 4/9 anonim ***** válasza:
79%
Eleve folyamatosan az oroszok indítanak offenzív manővereket.
jún. 4. 21:18
 5/9 anonim ***** válasza:
17%

ma 21:17

Milyen feltételeket várnak el?

Mert én eddig csak azt hallottam, hogy semlegesek kéne legyenek katonailag. Ami nyilván szívás nekik és nem bíznak az oroszokban de ha mondjuk nem arra költenénk milliárdokat, hogy kiürüljön Ukrajna akkor lehetne ezt a pénzt afrikai országoknak adni, hogy küldjenek Ukrajnába békefenntartókat, azok megfelelnének Oroszországnak is és így garantálva lenne az is, hogy az ukránokat nem fogják megint megtámadni.

Finnek egész sokáig bírták a semlegességet. Miért nem opció ez Ukrajna számára is?

jún. 4. 21:21
 6/9 hollófernyiges ***** válasza:
67%

"Mert én eddig csak azt hallottam, hogy semlegesek kéne legyenek katonailag"

Meg azt hogy ismerjék el Kelet-Ukrajna meg a Krím elvesztését.

jún. 4. 22:18
 7/9 anonim ***** válasza:
57%

"Mert én eddig csak azt hallottam, hogy semlegesek kéne legyenek katonailag."

Azért az a "csak" szó kicsit erős, amikor arról van szó,hogy egy AGRESSZOR ország egy általa megtámadott SZUVERÉN ORSZÁG bel- és külpolitikájába szól bele.

Már csak azért is vicces, mert Viktorunk pont azzal kampányol, hogy a gonosz Brüsszel milyen jogon szól bele a magyar politikába.

jún. 4. 22:25
 8/9 anonim ***** válasza:
73%
Putyin meg támadot egy szüverén országot szerinted a világba valaki még ad bármit is arra ha ö aláir egy papirt.Itt már következmények vannak nem hisz már neki senki.Akkor lesz béke ha Putyin nem lesz másik vezetővel még lehet tárgyalni.
jún. 4. 23:37
 9/9 anonim ***** válasza:
45%
Megtámadott egy szuverén országot, tegyük hozzá: MÁSODJÁRA. Hiszen egyszer már volt tűzszünet, aztán most mégis ott vagyunk, hogy háború.
jún. 5. 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!