Miért ellenzi az EU vezetősége a tűzszünetet?
Szerintem az lenne a normális cél, ha a tűzszünetet és a tárgyalást sürgetnék, nem pedig a fegyverszállítást és a háború folytatását.
Egy szünet még nem járna területvesztéssel, pont ezért kell leülni tárgyalni. Addig is kicsit lenne ideje Ukrajnának felszívni, összeszedni magát. És ami a legfontosabb, addig se halnak meg értelmetlenül az emberek.
Nektek mi a véleményetek?
Az EU ne adja meg magát? Az EU nem áll háborúban Oroszországgal.
ma 21:17
Milyen feltételeket várnak el?
Mert én eddig csak azt hallottam, hogy semlegesek kéne legyenek katonailag. Ami nyilván szívás nekik és nem bíznak az oroszokban de ha mondjuk nem arra költenénk milliárdokat, hogy kiürüljön Ukrajna akkor lehetne ezt a pénzt afrikai országoknak adni, hogy küldjenek Ukrajnába békefenntartókat, azok megfelelnének Oroszországnak is és így garantálva lenne az is, hogy az ukránokat nem fogják megint megtámadni.
Finnek egész sokáig bírták a semlegességet. Miért nem opció ez Ukrajna számára is?
"Mert én eddig csak azt hallottam, hogy semlegesek kéne legyenek katonailag"
Meg azt hogy ismerjék el Kelet-Ukrajna meg a Krím elvesztését.
"Mert én eddig csak azt hallottam, hogy semlegesek kéne legyenek katonailag."
Azért az a "csak" szó kicsit erős, amikor arról van szó,hogy egy AGRESSZOR ország egy általa megtámadott SZUVERÉN ORSZÁG bel- és külpolitikájába szól bele.
Már csak azért is vicces, mert Viktorunk pont azzal kampányol, hogy a gonosz Brüsszel milyen jogon szól bele a magyar politikába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!