Miért tartják egyesek Magyarországot maffiaállamnak a Fidesz kormányzas miatt, amikor az ellenzéki oldal is képes félelmet kiváltani?
Alapvetően nem vagyok sem jobb, sem baloldali. Független vagyok, de érdekel a politika.
A kérdés, amit kiírtam, úgy fogalmazódott meg bennem, hogy vettem nemrég egy Orbán Viktorról szóló könyvet. Én a könyveimet általában megosztom a közösségi médiában (már írtam erről egy másik kérdésben), de most még sem merek kitenni egy fotót sem a könyvemről.
És itt kezdtem el gondolkodni. Mégis milyen alapon tartják egyesek a Fidesz kormányzást maffiaállamnak, amikor én, mint politikailag független ember egy könyvet nem merek kitenni a közösségi médiába, mert félek az ellenzéki szavazók dühös megnyilvánulásaitól, hogy az Orbán utálatuk miatt meglincselnek?
(a könyv arról szól, hogyan lett Orbán Viktor sikeres, mi a titka, és méltatja Orbánt)
Vajon az ellenzéki oldal mennyire barátibb, ha ilyen érzéseket vált ki belőlem?
Szerintem az emberek nagy része nem a "megfélemlítés" miatt tartja őket maffiának. Szerencsére nem tartunk ott, hogy már szidni sem szidhatom nyilvánosan a fideszt.
Inkább azért maffia, mert önkényesen irányítják és lopják szét az országot.
Amúgy meg kevered a szezont a fazonnal. A párt nem egyenlő a szavazóival. Ha az ellenzéki szavazók hurrognak, az nem jelenti, hogy az ellenzéki párt próbál megfélemlíteni.
G. Fodor Gábor. Öcsém.
Tudod, hogy ki az?
A 2rk az egyetlen politikai párt, amelynek a szavazóitól nem tartok, mivel Vona köztudottan a józan, higgadt politikát képviseli.
Egy DK-stól, momentumostól, vagy egy Magyar Péter fantól már jobban tartanék. Ráadáaul az sem teljesen fedi a valóságot, hogy a párt nem egyenlő a szavazóival.
Nem tudok G. Fodor Gáborról szinte semmit. Csak annyit, hogy politika filozófus és felkérték a könyv megírására.
A Wikipédia adatlapjából kifolyólqt egy nagy tudású, tekintélyes ember. A könyvből meg az jön le a gondolatai alapján fideszes lehet.
Ebben nem látok semmi meglepőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!