Kötelező elmenni szavazni vasárnap a polgármester választás miatt?
Hogyan lenne kötelező? :D
Olyanokat tudtok kérdezni...
2, én ezt adom, de akkor az ne is adózzék és onnantól, minden tiszta...
nekem konkrétan nincs senki sem jelenleg az országban, akire lelkiismeretfurdalás nélkül szavazni tudnék és mégegyszer nem fogok orrbefogva szavazni, mert elég volt belőle.
Szerencsére nem az! Ha az lenne, akkor érvénytelen szavazatot adnék le!
Nem oszt, nem szoroz az életemben, hogy milyen állagú ürülék kezében van éppen a hatalom! Politikát, magyar ember képtelen elfogultság, korrupció, visszaélés nélkül művelni! Végeztem a magyar (?) "politikával"!
Igazából nem azért nem megyek mert nem érdekel, hanem azért mert olyan emberek indulnak a választáson, mint polgármester hogy egyik se szimpatikus. És tudom hogy a fideszes fogja megnyerni, mert már lassan 10 éve folyton ő nyer.
Győr melletti kis faluról van szó, 2ezer lakossal.
Mindhárom polgármester jelöltnek a kampánya szinte ugyanaz. Kiküldtek szórólapokat, újságokat amiben csak a sárdobálás ment egymásra.
A többi képviselőjelölt pedig mind be van nyalva az önkormányzatnál és olyan nagyra vannak magukkal. Most miért szavazzak ezekre?
Itt nálunk ha nem vagy tagja valamilyen testületnek vagy egyesületnek akkor senki se vagy.
Az előző választásnál például akkor még a falusi óvodában dolgoztam, és választás napján délután rámírt az egyik önkormányzati dolgozó messengeren "hogy ugye voltatok szavazni a pároddal?"
Akkor nagyon mérges lettem, de még az üzenet előtt voltunk szavazni.
Simán elmehetsz és egy díszes üzenetet hagysz a papír mindkét oldalára írva, emellett érvénytelenül fekete filctollal kihúzva az összes kockát.
Érvénytelennek minősítik a szavazatodat, de ez ne zavarjon. Látni fogják a tisztelt címzettek képviselői, és te is elmentél leadni a véleményedet.
Én nagyon hiányolom az "egyikre sem" és a "nekem mindegyik megfelel" kockákat. De főleg az egyikre sem-et. Ha lenne egyszer egy párt aminek ez lenne a neve, tarolna mindenhol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!