Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A törpepártok szavazói miért...

A törpepártok szavazói miért nem szavaznak Magyar Péterre?

Figyelt kérdés

Ezekre a pártokra tök egyértelmű, hogy nem éri meg szavazni, mert már többször lebőgtek.

Itt van most ez a Magyar Péter. Értem, hogy nem teljesen tiszta, de lehet a Fidesz meg lehetne bombázni. Már többet ér, mint a DK, Momentum meg a Mihazánk.

2024. jún. 3. 15:56
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Valahol olvastam egy közvélemény kutatásról,hogy a kétfarkú kutya párt és a mi hazánk is 7-7%-on állnak.

Na az egy vicces szituáció lenne

2024. jún. 3. 16:49
 22/26 anonim ***** válasza:
20# Szerintem főleg Budapesten nagy a bázisuk, akkor talán meglesz, nem? Laikusként kérdezem.
2024. jún. 3. 16:50
 23/26 anonim ***** válasza:
Bízom benne. Hálás vagyok azért, amit elértek. És most a NER nem élvezheti az EU-s pénzeket
2024. jún. 3. 17:07
 24/26 anonim ***** válasza:
30%

A Mi Hazánk nem törpepárt, és azért, mert a Mi Hazánk képviseli a magyar embereket, magyar péter pedig nem.

A valódi törpepártok szavazói meg azért, mert valami érthetetlen okból azt hiszik, hogy egyik DK-fiókpárt különb, mint a másik.

2024. jún. 3. 17:29
 25/26 anonim ***** válasza:
Szerintem aki a Fideszre, vagy Mi Hazánkra szavaz, annak kell szégyenkeznie csak. Nekem tiszta a lelkiismeretem.
2024. jún. 3. 17:31
 26/26 anonim ***** válasza:
56%

"Momentumra fogok. Nagyon billegnek, de remélem meglesz az 5%. Ha a mi tanyánk bekerül, de a Momentum nem az a magyar embereknszégyene"

Vagy a te realitásérzéked hiányának a bizonyítéka. :)))

2024. jún. 3. 17:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!