Miért erőlködik Vona Gábor és Márki-Zay Péter ezekkel a 2RK és MMM törpepártokkal? Nem látják be, hogy ezzel csak bomlasztják az ellenzéki egységet?
A korábbi gyurcsányos ellenzék magát bomlasztotta szét. Ha nem jelent meg volna Magyar Péter, akkor ezekkel a pártokkal akár még ki is juthattak volna Brüsszelbe. Mert, hogy a dékás ellenzéknek biza MP előtt is szivárogtak el rendesen a szavazói.
Egyébként pedig mindkettőnek kell a pénz. Márki fosik, hogy elveszti a polgármesteri székét, és b tervnek ott van neki Brüsszel. Vonának nem fogynak a könyvei, csődbe ment a vállalkozása, ezért ki akart menni Brüsszelbe keresni pár millát havonta. Ennyi.
Nem erőlködnek ahogy én látom.
Pont hogy leállt mind a 2.
Szerintem júni 9 után ők 2en lesznek a Tisza párt legújabb tagjai.
Aminek én kifejezetten örülnék.
MZP nekem már '22-ben sem volt szimpatikus. Nekem az a tipikus gőgös, pökhendi, burzsuj figura volt, aki ül a magas lovon és lenézi a hétköznapi kisembert.
Magyar Péter teljesen más alkat, vele könnyebben lehet azonosulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!