Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért erőlködik Vona Gábor és...

Miért erőlködik Vona Gábor és Márki-Zay Péter ezekkel a 2RK és MMM törpepártokkal? Nem látják be, hogy ezzel csak bomlasztják az ellenzéki egységet?

Figyelt kérdés

máj. 1. 18:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
53%
Az a különbség,hogy MZP őszintén kimondta amit gondolt, ez lett a veszte. Magyar Péter okosabb ennél, mert ha ugyanígy kimondaná amit valóban gondol,akkor pont ugyanúgy járna,mint MZP vagy még rosszabbul.
máj. 1. 19:23
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Miféle ellenzéki egység? Sosem volt ellenzéki egység. Az ellenzék egyes pártjai összefoghatnak, de sokra nem mentek vele.
máj. 1. 21:21
 13/15 anonim ***** válasza:

Miért ne alapíthatnanak saját pártot? Vagy azt szeretnétek hogy a Gyurcsány vezette DK legyen egyedül az ellenzéki porondon? Egyébként milyen vicces hogy mindenki ellenzék váltásról beszél, de akármikor történne erre kísérlet arra az a reakció hogy csak ellenzék bomlasztas történik.

Én személyszerint örülök mindkettőnek. Nem kell rosszindulatúnak lenni és mindenben csak az anyagi megfontoltsagot keresni. Alapból szerintem se MZP se Vona nem áll rosszul anyagilag. Ráadásul MZP Polgármesterkent bármikor szetlophatná az önkormányzatot, ha olyan gazember lenne mint a többi, úgy hogy ez nem hiszem hogy anyagi megfontoltsag.

máj. 2. 23:12
 14/15 anonim ***** válasza:
Szerintem alapból bőven van illetve lenne igény mindkettőnek a partjára, csak most Magyar Péter teljesen felforgatott mindent
máj. 2. 23:14
 15/15 anonim ***** válasza:

"Vona maga mondott le önként, miközben az emberek számítottak rá."

Lemondott mert megígérte hogy ezt teszi ha elveszti a választást. Betartotta a szavát, nem csinált segget a szájából. Ennyi!

máj. 2. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!