Szerinted mekkora támogatottságot ér el a Tisza párt az EP választáson?
"Ha a fidesz propagandára lennénk kíváncsiak, úgy csinálnák."
Kik?
Én személy szerint 20 százalék körüli eredményt jósolok nekik 18-24 között valahol.
A fidesz viszont minimum 45-47 százalékon lesz.
2019 Medián utolsó mérése az EP választás előtt:
Jobbik 11,5% (valóságban 6,34%)
MSZP 10,5% (valóságban 6,61%)
DK 10% (valóságban 16,05%)
Momentum 5,5% (valóságban 9,93%)
... kb. csak a Fideszt meg Mi Hazánkat találták el.
Szerintem most a Tisza esetében még ennél is nagyobb mellé lövés lesz.
Egyszerűen nem hiszem el, hogy a DK+MSZP 500 ezer szavazót veszített, a régi 2010 előtti 2 milliós MSZP-ből maradt 1 millió baloldali, 10+ év után is de megjelenik slimfit messiás és egyből Tisza szimpatizánsok lesznek a 50-60-70 éves baloldali szavazók?
A Tiszások ha 15%-ot ha elérnek már boldogok lehetnek.
ma 14:16
Te mit szívsz? Aki itt Fideszes az mind 40-50%-on van, nem ők szoktak lepontozni, hanem őket pontozzátok le, mert sokkal kevesebben vannak itt. Most csak megkapják a hűséges Momentum/ DK /... szimpatizánsok is azt amit eddig a jobboldaliakkal csináltatok, hogy lepontozzák őket ha nem az épp aktuális messiást istenítik.
Nem nagyon érted. Arra céloztam, hogy a TISZA a FIDESZ ék az ellenzékben.
Aki a nagy ember elszámoltatás nélkül az Európai Tanács elnökének delegálná, az ne nevezze magát a nagy ember ellenzékének! Kár, hogy olyan sok magyar ember beveszi ezt.
19 -ha a Tisza nem Orbán, nem Gyurcsány, akkor honnan pénzelik, miért nyomják a médiában?
Lesz még itt nagy pofára esés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!