Amikor a fidesz rajongók azt mondják Joe Bidenre hogy demens vénember, akkor a békemenetre mit mondanak a 65 éves átlag életkorral?
1# Orbán Viktor kezében meg magyarország van. Őt is az ilyen emberek tartják hatalmon és őket képviseli Vitya...
2# Ez nem adat kérdése, szinte az összes fideszes oroszpárti és nyugatellenes a propaganda hatására. Én még agymosott emberektől nem hallottam sose, hogy ne ítélnék el az EU-t, Amerikát vagy ukrajnát.
Nem adat kérdése, hogy a menetelők átlagéletkora 65 lenne? Akkor mi?
Felesleges hergelés?
#9!
Tehát azt megtudtuk, hogy a 65 éves átlagéletkort nem tudod semmivel sem alátámasztani, tehát hazudsz.
Nem tudom, hogy butaságból teszel egyenlőséget az életkor és a demencia mögé, vagy szándékosan csúsztatsz. De elárulom neked, hogy nem azonnal demens mindenki a nyugdíjkorhatár elérésekor.
A "liberálisok", vagyis a magukat liberálisnak vallók meghallgatni sem hajlandók más véleményét. Én is dolgoztam ilyen munkahelyen. Amint mást mondtam, mint amit a ballib buborékukban megszoktak, azonnal többen kezdtek el velem "vitatkozni". Ami azt jelentette a gyakorlatban, hogy szóhoz sem jutottam. Én szégyeltem magamat helyettük. Azért nem politizáltam, mert amúgy normális srácok voltak, csak nagyon naívak és tájékozatlanok voltak. Egyértelmű volt a reakciójuk alapján, hogy tudat alatt érezték, hogy hülyeséget beszélnek. Ha valóban magabiztosak, akkor meghallgatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!