Egy jó Fidesz szavazó mindent megbocsájt?
“ liberalizmus napjainkra egy durván elnyomó politikai jelenséggé vált.”
Ezért választjátok a despota, atesita, keresztényüldöző komcsi Kínát?
A mai liberalizmusnak köze nincs ahhoz, ami mondjuk 20-30 éve jelentett.
Csak sokan pofátlanul azt hazudozzák, hogy a mai liberalizmus, még mindig ugyan az, mint akkoriban. Hát nem az.
Lényeges vitákban csak terelnek, ezzel már sokan szembesültek ezen az oldalon is (többek között). Végső fegyverük a személyeskedés, vagy egyenesen másokat nevetség tárgyává tesznek. Az "érveik" csak szalmabábok egymásra dobálása, és erősen jellemző rájuk manapság, hogy hipokriták.
Ha ezek szerintetek beleférnek a liberális értékrendbe, akkor felőlem legyetek olyan sötét debilek, amilyenek csak lenni akartok. Csak ne hazudozzatok a liberalizmusról, mert utána csak pislogtok, hogy sorra bukjátok a választásokat, mert ilyen undorító természetetek van.
15
Kifelejtetted, hogy ránézésre csépelnek járókelőket Budapesten, csoportba verődve mint a hiénák. Németországban pl egy 16 éves lányt hatan (!) tapostak meg, mert a dzsekijén és a táskáján német zászló volt.
17
Egy manapság gyűlöletre alapozó ideológia erőszakosságát nem igazán követem nyomon, de hallottam én is arról, hogy legalább olyan erőszakosak mint a valamikori SA.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!