Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van itt olyan fidesz szavazó...

Mad Max2 kérdése:

Van itt olyan fidesz szavazó aki egy ilyen videó megtekintése után elgondolkodik hogy nem biztos hogy jó oldalon van?

#szervilizmus #sötétség a fejekben
2024. jún. 2. 09:32
 1/5 anonim ***** válasza:
72%
Én bevallom, nem értem, hogy, hogy lehet, hogy ugyanazt a nyelvet beszélem, mint ezek az emberek. Értem a szavakat, amit kimondanak, de, hogy olyan, mintha teljesen újraalkották volna a magyar nyelvet.
2024. jún. 2. 09:44
 2/5 anonim ***** válasza:
5%
Nem hinném, nem felvonulók alapján döntök. De ők legalább nem törik be kávézók kirakatát.
2024. jún. 2. 09:47
 3/5 anonim ***** válasza:
0%

Nem, nincs! Mivel ez 444-es szándékosan manipulált videó. Csak a szokásos szint amit ez a csatorna képvisel.Én ott voltam a meneten, és rengeteg normális gondolkodású értelmes fiatal meg nem fiatal is volt kint. Egy több százezres tömegben nyilvánvaló ,hogy találunk furcsább alakokat , ezt szépen manipulálva kimazsolázva kiteszi a 444 szennycsatorna.

Kimegy bárki egy átlag 100 ezres városba és random embereket kérdez bármiről, ott 2-3 óra munkával olyan anyagot lehet gondos vágással készíteni, hogy kiderül, adott városban "mindenki" hülye. Ez erről szól.

2024. jún. 2. 09:51
 4/5 anonim ***** válasza:

"Kimegy bárki egy átlag 100 ezres városba és random embereket kérdez bármiről, ott 2-3 óra munkával olyan anyagot lehet gondos vágással készíteni, hogy kiderül, adott városban "mindenki" hülye. "

Ezt gondolom tapasztalatból írod, sokat láthattál ilyet az M1-en

2024. jún. 2. 10:19
 5/5 anonim ***** válasza:
0%
Te meg nézd a 444et a globalisták által pénzelt hazug szennycsatornát. Mi nem nézzük és köpünk egyet ha valaki arra hivatkozik.Majd 10én jövök röhögni mit összeszenvedtek majd mikor erőből le lesztek szavazva muhahaaa
2024. jún. 2. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!