Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fidesz miért ordibáltatja...

A fidesz miért ordibáltatja kisgyerekekkel, hogy "nem akarunk háborút"?

Figyelt kérdés

A fidesz szavazóknak ez nem üt meg egy bizonyos szintet?

Szerintem ez már nagyon nagyon átlépett egy határt?

Mit gondoltok erről, főleg a fideszesek? Ez a családbarát/gyerekbarát kormány?

Közben meg 7-8 éves gyerekkekkel keltik a félelmet...

2024. jún. 2. 08:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
47%
átlag életkor tegnapi békemeneten: 165
2024. jún. 2. 08:59
 2/12 anonim ***** válasza:
59%
Átlag IQ viszont 16!
2024. jún. 2. 09:08
 3/12 anonim ***** válasza:
32%
Miért, te háborút akarsz?
2024. jún. 2. 09:13
 4/12 anonim ***** válasza:
67%
és ezzel a békemenettel amúgy most mit is értek el? holnap már nem lesz háború és olcsóbb lesz minden?
2024. jún. 2. 09:31
 5/12 anonim ***** válasza:
60%

A fidess gyerekekkel tudja hipnotizálni a gyerekeket, és a népet is…

Ez a legundorítóbb… Bangoné mikor utalt valamire 2019.-ben ATV akkor lettem fideszes,kiakasztott mára 100%ban osztom véleményét, Márki-ét is.

2024. jún. 2. 09:34
 6/12 anonim ***** válasza:
18%
Szerintem senki sem akar háborút, Te sem, én sem, a 7-8 éves gyerekek sem. Hogy a 7-8 éves gyerek sem akar, annak is van egy erős érve, hisz háborúban nagy eséllyel félárva, de akár árva is lehet, ez utóbbit mondjuk lehet, hogy nem baj, ha megérti egy gyerek. Szóval szerintem ha 7-8 éves gyerek mondja ezt, az teljesen rendben volna, de nem biztos, hogy ilyen keretek között. Ha inkább erre gondoltál, akkor ja... Fideszesként is erre azt mondom, hogy kilehetett volna hagyni ezt a dolgot. A családbarát/gyerekbarát kormány, hogy ez annak ellentmondana, azt viszont nem értem. Azzal egyetértek, hogy ez nem szerencsés, ilyenre felkérni gyerekeket, de mi köze ennek a családbarát/gyerekbarát dologhoz, hacsak nem az, hogy egy háború nem éppen családbarát/gyerekbarát esemény? Én 9 évesen nem akartam a NATO-hoz csatlakozni (eskü!) szóval volt véleményem, mert nem voltam elzárva a politikától, nem volt mi elszigeteljen tőle, ugyanis a házban 1 TV volt, abban már ugyan 2 csatorna, de igazából a kettő ért egyet. Nem volt mesecsatorna és nem volt youtube, hogy arról nézzek mesét mondjuk a NapTV, a Panoráma, a Hét vagy a Híradó helyett. Ja, szóval hogy ma gyerekeket kvázi "politikába" keverünk, az lehet ízléstelenség, de gyerekkoromban pl. valószínűleg nem lett volna az, mert nem voltunk elterelve róla más tartalomra. A NATO-hoz csatlakozást pedig egy valamiért nem támogattam, és az a háború. A Jugoszláv háború, ugyanis délen születtem, a határhoz baromira közel, és annyit 9 évesen is megértettem ebből és a híradóból, hogy ez nagy sz-rvihar. A NATO pedig már emlékeim szerint akkor vagy beleakart pofázni ebbe vagy már benne is volt abban. Most meg az én korosztályom, sőt a nálamnál jóval idősebbek is úgy tesznek, mintha példátlan lenne az, hogy a NATO nem áll, nem akar megállni annyiban, hogy védelmi rendszer/szövetség.
2024. jún. 2. 09:47
 7/12 anonim ***** válasza:
85%

“ A családbarát/gyerekbarát kormány”

😂🤣

Én meg: 🤢🤮🤮🤮🤮

2024. jún. 2. 09:52
 8/12 anonim ***** válasza:
82%
Az a szülő is büszke lehet magára, aki egy ilyen dologra engedi a gyerekét.
2024. jún. 2. 10:16
 9/12 anonim ***** válasza:
78%

10:16

Agymosottak, lassan itt Észak-Korea

2024. jún. 2. 10:26
 10/12 anonim ***** válasza:
69%
A pedofidesz megint a gyerekeket használja fel céljai eléréséhez. Nincs ebben semmi újdonság.
2024. jún. 2. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!