ATV-s vitára miért nem ment el Magyar Péter? Fél az igazi vitáktól politikusokkal?
Vona Gábornak is megígérte hogy leül vele, hónapokkal ezelőtt...érdekes módon a médiabohóc Puzsérral volt ideje leülni... meg Gulyás Mártonnal volt ideje ma is beszélgetni, aztán mondókát streamelni a face oldalán, csak az ATV-s vitára nem maradt idő....
A valódi politikusokat már inkább szereti kerülni...
Holott állandóan ó beszél róla hogy menekül a vita elől Orbán és Gyurcsány, miközben pontosan ezt csinálja ő is...
Egyfelől én sem értem azt, hogy ha mond valamit, akkor miért nem tartja magát ahhoz. Akkor ne mondjon olyat, amit nem tud/akar betartani, ha meg mond, akkor akkor is tartsa magát hozzá, ha nem akarja teljesíteni.
Másfelől viszont teljesen megértem, mert úgyis csak az lenne a vége, hogy azzal is valahogy lejáratnák a fideszesek. Nincs itt arról szó, hogy nem tudna érvelni, és az "orbánozáson" túl is voltak építő jellegű kritikái.
12
,,Egyfelől én sem értem azt, hogy ha mond valamit, akkor miért nem tartja magát ahhoz"
Mindig hozzátette, hogy legyen ott a kokainmedve Deutsch is, akkor megy vitázni, csak ezt szeretik lehagyni a kékfideszesek.
"Másfelől viszont teljesen megértem, mert úgyis csak az lenne a vége, hogy azzal is valahogy lejáratnák a fideszesek."
Akkor ennyi erővel senki ne szólaljon meg sehol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!