Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » ATV-s vitára miért nem ment...

ATV-s vitára miért nem ment el Magyar Péter? Fél az igazi vitáktól politikusokkal?

Figyelt kérdés

Vona Gábornak is megígérte hogy leül vele, hónapokkal ezelőtt...érdekes módon a médiabohóc Puzsérral volt ideje leülni... meg Gulyás Mártonnal volt ideje ma is beszélgetni, aztán mondókát streamelni a face oldalán, csak az ATV-s vitára nem maradt idő....

A valódi politikusokat már inkább szereti kerülni...

Holott állandóan ó beszél róla hogy menekül a vita elől Orbán és Gyurcsány, miközben pontosan ezt csinálja ő is...

jún. 1. 22:56
1 2
 11/15 jpeacefuler ***** válasza:
51%
Nagyvadra vadászik? 😅 Csak nehogy lábon lője magát.
jún. 1. 23:50
 12/15 anonim ***** válasza:

Egyfelől én sem értem azt, hogy ha mond valamit, akkor miért nem tartja magát ahhoz. Akkor ne mondjon olyat, amit nem tud/akar betartani, ha meg mond, akkor akkor is tartsa magát hozzá, ha nem akarja teljesíteni.

Másfelől viszont teljesen megértem, mert úgyis csak az lenne a vége, hogy azzal is valahogy lejáratnák a fideszesek. Nincs itt arról szó, hogy nem tudna érvelni, és az "orbánozáson" túl is voltak építő jellegű kritikái.

jún. 2. 02:39
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
Magyar Péter egy tudatlan senki. Nincs semmi tudása és programja. Egy vitában megkapná a kemény kérdéseket, amikre nem tudna válaszolni. Csúfosan megaláznák, feltörölnék vele a padlót. A szektás hívei kiábrándulnának Magyar Péter vezérből.
jún. 2. 02:51
 14/15 felkelhetetle ***** válasza:

12

,,Egyfelől én sem értem azt, hogy ha mond valamit, akkor miért nem tartja magát ahhoz"

Mindig hozzátette, hogy legyen ott a kokainmedve Deutsch is, akkor megy vitázni, csak ezt szeretik lehagyni a kékfideszesek.

jún. 2. 02:52
 15/15 anonim ***** válasza:

"Másfelől viszont teljesen megértem, mert úgyis csak az lenne a vége, hogy azzal is valahogy lejáratnák a fideszesek."

Akkor ennyi erővel senki ne szólaljon meg sehol.

jún. 2. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!