Kedves Dobreviánus és NER-Péter hívek, ez lenne az a néhány ezer ember, ugye?
Miért békementeljek? Nekem semmi közöm hozzá. Egyszerűen csak szeretném felnyitni a szemed, hogy ne legyél ennyire elvakult. Letagadod az égről a csillagot.
Béci,
Nem szarod te telibe Magyar Pétert, ne csinálj hülyét magadból újra. Tényleg romlott a becslési érzéked azóta. Szomorú.
Ez egy két éves kép. Nézd csak meg: más szögből bár, de ugyanaz a tömeg, ugyanaz a kis hajó ugyanazokat a hullámokat veri a vonuló tömeg alatt, mint "ma" :D :D Véletlen? Nem hinném, hogy ilyen óramű pontossággal működik ebben az országban bármi a paksi atomerőműn kívül! (Naív vagyok, muszáj neki.)
"Nem szarod te telibe Magyar Pétert, ne csinálj hülyét magadból újra. Tényleg romlott a becslési érzéked azóta. Szomorú."
Nahát! Talán jobban ismersz, mint én magam! Mutatnál légyszíves bármit arról, hogy én kiálltam Magyar Péter mellett? Hiszen egy kérdésre sem tudsz válaszolni. A fideszben PONTOSAN az ilyen "embereket" keresik. Igazi "magyar" vagy. Vagy éppen "Magyar", haha. Minden egyes mondatodból süt a tudatlanságod. Én élvezem. És te? (ilyen egyszerű kérdésre vajon mersz-e válaszolni, vagy továbbra is kitérsz?)
Beègett a fideszcsicska a kamukèpèvel. Xd
A jobbereknek tènyleg lètszüksègletük a hazudozàs.
Micsoda véletlen 😂 Ugyanaz a híd, ugyanaz a folyó, (amin egészen véletlenül idén is vannak hajók), ugyanakkora tömeg, ugyanazok a zászlók, ugyanazok a jelszavak, csak éppen 2 évvel később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!