Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fiatal demokraták békemeneté...

A fiatal demokraták békemenetén miért kivénhedt, keresztet és pálinkát lóbáló emberek vannak?

Figyelt kérdés
jún. 1. 16:06
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/78 A kérdező kommentje:
59# Azt már mindenki tudja, hogy te fidesz hívő vagy, nem kell mindenhova odaírni amit a propaganda mond.
jún. 1. 18:49
 62/78 anonim ***** válasza:

61.

És milyen rosszul tudod. Mentségedre szolgáljon, hogy sokadik tévedésed ez (és nem is az utolsó). Június kilencedikén erősen fogsz visítani, amikor kijönnek az első részeredmények.

jún. 1. 18:53
 63/78 A kérdező kommentje:
62# Én nem sikítok, nem én szívom meg a szavazás eredményét. Ti fogjátok kifizetni a többezer milliárdot amit elkampányol a fidesz az amúgy is, már áprilisban meghaladott költségvetési hiány mellé.
jún. 1. 18:55
 64/78 anonim ***** válasza:

63.

"Ti"(?)

Ha nem élsz itt, miért érdekel ez téged? Vagy az osztrákok se hallgatnak meg (és milyen helyesen teszik), ezért kénytelen vagy ebbe beleszólni?

jún. 1. 18:57
 65/78 A kérdező kommentje:
64# Attól még, hogy én kijöttem és jobban élek, gondolok arra az ottragadt 8 millió emberre is. Bár igazad van, ha igaz magyar lennék és azt mondanám hogy dögöljön meg a szomszéd tehene akkor visszaszavaznék a fideszre. :D
jún. 1. 19:00
 66/78 anonim ***** válasza:
59# Nem kell Orbán, sem Orbán előzménye, oka. A Tisza és a Momentum legalább még szűz pártok politikailag, nem kormányozták az országot. Attól félek, hogyha Gyurcsány valaha újra hatalmat kap, a fociultrák lángba borítják megint Budapestet, mint 2006-ban. Kell a vérfrissítés. Nem kell se Fidesz, sem a FiDesz oKa párt... Remélem a Tisza tarolni fog a választásokon, a Momentum is bejuthat, én nem látok bennük problémát. A Mi Hazánkban az zavar, hogy fullba ugyanazt nyomják sok kérdésben, mint a Fidesz (melegellenes akciók, könyvdarálás), valamilyen szinten meg még rosszabbak is a Fidesztől. (pl az abortusz kérdésében)
jún. 1. 19:00
 67/78 anonim ***** válasza:

65.

Hát akkor is maradj is ott, bár arra figyelj, hogy egy idő után nem adja majd oda az osztrák állam a segíjkét és akkor bajban leszel, a végén kénytelen leszel visszakullogni :D

Ui: Itt is simán lehet jól élni, csak nem proli munkásnak kell lenni, mint ameddig te jutottál el.

jún. 1. 19:01
 68/78 A kérdező kommentje:

67# Nem kell miattam izgulnod. Otthon van saját lakásom szóval nyugodtan visszamehetek ha akarok.

Már mondtam hogy nem munkás vagyok, de ne zavarjon. Ez is ilyen fidesz propaganda, hogy mindenki aki kimegy az mosogató lesz?

jún. 1. 19:14
 69/78 anonim ***** válasza:

68.

De akkor még egyszer megkérdezem, hogy miért rinyálsz, ha annyira jó neked? Ezzel mi a célod? Csak a balhé?

jún. 1. 19:17
 70/78 anonim ***** válasza:

66.

Egyik sem "szűz" párt. A Tisza vezére a Fidesz közeléből jött, Vona volt Jobbikos (korábban Polgári Körökben volt), a Momentum pedig televan volt SZDSZ arcokkal.

Ironikus módon a Kutyapárt is szűzebb ezeknél, csak az nem több, mint egy nagyon rossz vicc. A Thürmer-féle Munkáspártban több a gerinc, mint a mai pártokban együttvéve, mondom ezt "szélsőjobboldaliként".

jún. 1. 19:19
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!