A fiatal demokraták békemenetén miért kivénhedt, keresztet és pálinkát lóbáló emberek vannak?
61.
És milyen rosszul tudod. Mentségedre szolgáljon, hogy sokadik tévedésed ez (és nem is az utolsó). Június kilencedikén erősen fogsz visítani, amikor kijönnek az első részeredmények.
63.
"Ti"(?)
Ha nem élsz itt, miért érdekel ez téged? Vagy az osztrákok se hallgatnak meg (és milyen helyesen teszik), ezért kénytelen vagy ebbe beleszólni?
65.
Hát akkor is maradj is ott, bár arra figyelj, hogy egy idő után nem adja majd oda az osztrák állam a segíjkét és akkor bajban leszel, a végén kénytelen leszel visszakullogni :D
Ui: Itt is simán lehet jól élni, csak nem proli munkásnak kell lenni, mint ameddig te jutottál el.
67# Nem kell miattam izgulnod. Otthon van saját lakásom szóval nyugodtan visszamehetek ha akarok.
Már mondtam hogy nem munkás vagyok, de ne zavarjon. Ez is ilyen fidesz propaganda, hogy mindenki aki kimegy az mosogató lesz?
68.
De akkor még egyszer megkérdezem, hogy miért rinyálsz, ha annyira jó neked? Ezzel mi a célod? Csak a balhé?
66.
Egyik sem "szűz" párt. A Tisza vezére a Fidesz közeléből jött, Vona volt Jobbikos (korábban Polgári Körökben volt), a Momentum pedig televan volt SZDSZ arcokkal.
Ironikus módon a Kutyapárt is szűzebb ezeknél, csak az nem több, mint egy nagyon rossz vicc. A Thürmer-féle Munkáspártban több a gerinc, mint a mai pártokban együttvéve, mondom ezt "szélsőjobboldaliként".
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!