Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fiatal demokraták békemeneté...

A fiatal demokraták békemenetén miért kivénhedt, keresztet és pálinkát lóbáló emberek vannak?

Figyelt kérdés
jún. 1. 16:06
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/78 anonim ***** válasza:

39.

Akkor meg miért dumálsz bele abba, hogy mi van Magyarországon, ha gyáván elmenekültél külföldre a problémák elől?

jún. 1. 17:56
 42/78 A kérdező kommentje:
41# Sajnálom de van egy párom és szeretnénk gyereket. Nem akartam hogy a gyerekem magyar átlagon, rossz oktatást kapva, háborús plakátok és depressziós embereket között nőjön fel. Nem viccből hagytuk el az országot, hanem azért mert - ahogy te is látod a születési rátákon - a kormány teljesen tönkreteszi az országot.
jún. 1. 18:00
 43/78 anonim ***** válasza:

42.

Akkor maradj Bécsben. Problem solved. Vagy nem ott élsz, csak mint kölcsön-munkás vagy jelen? Akkor már érthető a problémád gyökere, sanyarú a csicsk... izé munkás-sors.

jún. 1. 18:02
 44/78 anonim ***** válasza:
41# Talán nem kellett volna tönkrebarmolni Magyarországot és akkor nem kéne külföldre mennie...
jún. 1. 18:04
 45/78 anonim ***** válasza:

44.

Pontosan mikor és ki "barmolta el" Magyarországot? Csak mert már 1990 környékén az Antall József által előadott "titkos beszéd" is pont erről szól, hogy mennyire szar és kilátástalan minden. Vagy mindig csak az aktuális a rossz az előzőek pedig jobbnak tűnnek? Végül is ennek is van egy pszichológiája.

jún. 1. 18:06
 46/78 anonim ***** válasza:
45# Ti barmoltátok tönkre az országot, kedves Fideszesek, és nemcsak a gazdaságot, hanem a közbeszédet és a politikai kultúrát is! Magyar és magyar még sosem gyűlölte egymást ennyire és ez a Fidesz műve. Mert csak gyűlöletet szítotok, folyamatosan ömlik mindenhonnan az undorító, uszító, gyűlölködő kormánypropaganda!
jún. 1. 18:10
 47/78 anonim ***** válasza:

46.

Rossz helyen kopogtatsz, én a Fideszesek szemszögéből "szélsőjobboldali" vagyok.

Az egyetlen politikus, akit valaha is kedveltem pedig már 8 éve halott (T.József)

jún. 1. 18:12
 48/78 anonim ***** válasza:
47# Jaaaa... Mindent értek! Akkor te biztos Mihasznák-párti vagy.. Hát mindig van lejjebb... 🤣🤣😆 Bocsi, laposföldhívők nekem nem vitapartnerek. Örüljetek, hogy a Fidesz dob nektek valami koncot, különben rég éhenhaltatok volna.
jún. 1. 18:16
 49/78 anonim ***** válasza:

48.

Még így is megvan rá az esély, hogy felülmúlják a kedvenc pártodat, a DK-t, mert szimpatizáns-társaid koruknál fogva kezdenek kihalni. Ráadásul már a demokrácia utolsó védőbástyája is megszűnt, nincs már Népszabadság :(

jún. 1. 18:18
 50/78 anonim ***** válasza:
49# Én teljesen mértékben egyetértek veled. Nem fogok könnyeket hullatni értük, essen csak ki a DK, de a Mi Hazánkkal együtt! :)
jún. 1. 18:20
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!