Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy lehet az hogy ilyen...

Hogy lehet az hogy ilyen sokan vannak a békemeneten és nemcsak két-háromszáz ember?

Figyelt kérdés
Teljesen ledöbbentem ezen az egészen, biztos voltam benne hogy háromszáz embernél több nem fog lézengelni az egészen, ugyanis mindenki utálja már ezt a hülye fideszt, egyszerűen nem értem ki az aki még benyalja a propagandát, tényleg ennyi sok hülye ember van Magyarországon vagy mi ennek az oka...?
2024. jún. 1. 13:18
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
9, egy egész médiagépezet dolgozik azon, hogy ezt elhidd.
2024. jún. 1. 13:33
 12/19 anonim ***** válasza:
75%

9# És neked mint intelligens, tanult, nem öreg embernek az az érdeked, hogy a szart hatalmon tartsd és ne változtass semmin.

Neked is ugyanúgy közmunka való ezzel a gondolkodással mint a többi birkamenetesnek.

2024. jún. 1. 13:34
 13/19 anonim ***** válasza:
61%
3 ciklus sem volt elég nekik ahhoz, hogy leváltsák a Fideszt. Nagy bűnük van abban, hogy még mindig nem jött össze.
2024. jún. 1. 13:35
 14/19 anonim ***** válasza:
22%
Nem vagyok közmunkás. Gépészeti technikumot végzett ember vagyok.
2024. jún. 1. 13:36
 15/19 anonim ***** válasza:
#8, azt miből számoltad ki, hogy az ország 2/3-a jól él? ...
2024. jún. 1. 13:44
 16/19 anonim ***** válasza:
0%

#10: [link]

Mindössze 1 EU-s ország van az első 10-ben. Szóval igen. Az EU gondoskodik a szójáról, a pálmaolajról, ami először szuper, mert nem állati eredetű, aztán kizsákmányolják a rabszolgamunkásokat és utána hirtelen már mégsem OLYAN egészséges ám!

Meg a csótányliszt meg erőltetett vegánság meg betiltott libatömés meg tehénfing.

Aztán még a saját elveit is nyakonszarva SZOLIDARITÁSBÓL beengedi az ukrán, GMO-s, szabályozatlan termékeket, csak hogy ezzel is pörgesse a háborús GDP-t.

Miről gondoskodik az EU?

2024. jún. 1. 13:47
 17/19 anonim ***** válasza:
Még van neki 1,2 milla birkucija.
2024. jún. 1. 14:41
 18/19 anonim ***** válasza:
0%
Választásokra megint jó lesz az 3 milliónak
2024. jún. 1. 14:42
 19/19 anonim ***** válasza:
Elég lemenni egy borsodi, szabolcsi településre szavazatszámlálónak egyszer. Én és a haverom kétszer megtettük. Ezek a települések zömében 8 osztályt, vagy szakmunkást végzettekből áll, illetve rengeteg idősből. Fiatal, magasabban kvalifikált (diplomás) alig van. 700 szavazatra jogosult embert, amiből 360 azonnal behúzza az x-et a Fideszre, 190 az ellenzékre, a többi megoszlik a kutyapárt, mi hazánk között. Ami a szavazófülkében megy az kabaré, az idősek sutyorognak, hogy Papuska, csak a Hörcsikre (Fidesz). Papus: nem látom, hol van? Anyus: 4. a listán. Ő a mi védelmezőnk. Egy vallási szekta az egész, ha embereket ölnének, akkor is rájuk szavaznának kb 1.3 millióan az idősek. Nem véletlenül nincs gyerek sem és a Fidesz sem szortírozza már az egészet, részben anyagiak miatt, részben a szavazok miatt sem, mert a fiatalok 70%-a nem rájuk szavaz. Helyette itt vannak a vendégmunkások, egyelőre csak a billegő fővárosi körzetekben van 4-5000 venezulei vendégmunkás, aki szavazhat, 2026-ban ha a Fidesz rákap az ízére és az ellenzék is (Magyar Péteren kívül) tartja a száját (jó pénzért fogja is), akkor vidéken is 250-300 ezer (pont amennyi magyar az utóbbi években kivándorolt külföldre), Debrecenben 30-40 ezer vendégmunkás fog majd szavazni és 99%-ban a Fideszre. Ne legyen igazam, de a Fidesz most először teszteli ezt a venezuelaiakkal a fővárosban.
2024. jún. 2. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!