Egymillió ember a Fidesz békemenetén. Elhullik idén is az ellenzék?
Figyelt kérdés
De nagyon csúnyán.2022. márc. 15. 19:35
4/20 anonim válasza:
Reméljük.Magyarország előre megy ,nem hátra.
5/20 anonim válasza:
Holnapra lesz az még 5 millió is xD
Minél többet számolgatják annál több lesz xDDD
6/20 anonim válasza:
Alig várom a szánalmas kis remegésüket itt,3. után. : )
7/20 anonim válasza:
Mint zajos maki, ő is elsőre elszámolta, pedig neki csak hétig kellett!
9/20 anonim válasza:
Amikor néztem a békemenetet azon csodálkoztam, hogy mennyi agymosott él még Magyarországon. Ezt nem hiszem el, hogy beveszik ennek az embernek a dumáját. Dehát ugyan ez volt Hitler életében a németeknél.
Azon csodálkoztam még, hogy mennyi fiatal is van az agymosottak között, a környezetemben viszont egy ilyen degenerálttal sem találkoztam, egytől-egyik szidják a Fideszt.
10/20 árokpart válasza:
Ha már egyszer szavazni kell, akkor inkább vagyok kormánypárti, de ennek ellenére azt mondom, hogy dehogy volt ott 1 millió ember. Reálisan olyan kb. 160 ezerre tehető volt a tömeg. Régebben sokkal, de sokkal többen szoktak lenni a Békemeneten. A 888.hu közvetítését néztem és a portál újságírói teljesen közel mutatták a tömeget fentről, így teljesen reális képet lehet kapni az esetről, pedig a 888-hu is kormányközeli portál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!