A jobboldali sajtóban miért nincs olyan tényellenőrző rovat, amely a “saját” oldali politikusok ferdítéseit, csúsztatásait is leleplezné?
12:
Az ellenzéki sajtó, ahogy mondod, nem egységes. Erre magam is rájöttem.
A kérdésem úgy is feltehető - hogy te is értsd - hogy a kormánnyal szimpatizáló sajtó miért egységes még abban is, hogy nem vetik alá tényellenőrzésnek a fideszesek által elmondottakat?
Mert aki fideszes, az azt mondja, amit Orbán Viktor mond. Amit pedig Orbán Viktor mond, azt miért is kellene bármiféle tényellenőrzésnek alávetni? Az megkérdőjelezhetetlen igazság, nincs szükség semmiféle tényellenőrzésre.
Ezt jelenti a személyi kultusz.
#13!
Rákerestem a Lakmuszon a minimálbérre. Ezek között egyetlen egyszer sem jelent meg az európai minimálbér. Pedig Dobrev éveken át ezzel a fogalommal volt összeköthető és büszkén kijelentette, hogy elérték.
Ezen a Lakmusz nevű álfüggetlen, áltényellenőrző oldalon egy szó sem volt erről. Pedig itt is lehetett látni, hogy akik örültek ennek, azok tényszerűen egészen mást gondoltak róla, mint a valóság.
Lehet mondani, hogy ez csak egy és szegény Lakmusz ezt az egyet nem vette észre. De ez volt (szerintem) a legnagyobb hazugság, de minimum csúsztatás a baloldalon az elmúlt években. És a legnagyobb hazugsággal sem foglalkoztak.
Felteszem a kérdést: A ballibek tényleg nem igénylik a tényszerűséget a sajátjaiktól?
A Telex foglalkozott a témával:
Azt nem tudom, hogy Dobrev konkrétan miket mondott a témával kapcsolatban.
#16!
Jelen esetben egy kicsit sem érdekel, hogy mit írt a telex.
Most a Lakmuszról beszélünk, amelyről a hazugságot próbálod terjeszteni, hogy nem egy politikai oldalt szolgál ki.
17:
Ne légy komolytalan.
A kérdés alatti állításom az, hogy
“Az ellenzéki oldalon több ilyen is van. Ld. pl. Lakmusz”
Nem az volt az állításom, hogy csak a Lakmusz, az meg pláne nem, hogy ők egymagukban minden lehetséges téma tényellenőrzését elvégzik.
#18!
Ne légy komlytalan!
A Lakmusz sem az.
Az utóbbi évek lagnagyobb ballib politikai hazugságával nem foglalkoztam.
Ennyit róluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!