Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért volt vicces, hogy az EP...

Miért volt vicces, hogy az EP listajelöltek vitáján Toroczkai László felkonferálására azt mondta Bruti, hogy most pedig időjárás Toroczkai Lászlóval?

Figyelt kérdés

2024. máj. 31. 08:35
 1/7 anonim ***** válasza:
89%
Mert Toroczkaira jellemző az, hogy globálisan elemzi a világban zajló folyamatokat, azaz a mai korszak "időjárásáról" gyakran beszél.
2024. máj. 31. 08:39
 2/7 anonim ***** válasza:
70%
Toroczkai önmagában vicces, amikor izzó fejjel úgy tesz, mintha maga is elhinné, amit konteo.hu-ról felolvas.
2024. máj. 31. 09:10
 3/7 anonim ***** válasza:
27%

Ezt a Brutit az első körben kiküldtem volna, szerintem semennyire sem összeegyeztethető az amít művelt ezzel az egésszel.

Eltévesztette a házszámot, nagyon....a kutyák mennek a levesbe, nem kár értük!

2024. máj. 31. 09:49
 4/7 anonim ***** válasza:
43%
A kutyusoknak csüng a farkuk.
2024. máj. 31. 10:48
 5/7 anonim ***** válasza:
55%

Én mindig katasztrófa túristáknak láttam a kutyákat, és ablai kidobott szavazatnak, de Brutit nagyon bírom, olyan fain a stílusa és ő ilyen a valói életben is, iróniát keresi.

A kameraszámra utalás nem vicc volt, nem mindig vicc, amit viccesen ad elő. Sima m1 néző nem is tudhatta miről van szó, azaz a sötétben tartott gombák.

2024. máj. 31. 11:13
 6/7 anonim ***** válasza:
40%
A híradó után időjárás-jelentés szokott következni... Úgy tűnik, a a záróbeszédét híradóhoz hasonlította.
2024. máj. 31. 16:25
 7/7 anonim ***** válasza:
77%
Látom sokan itt azt írták hogy Bruti ezt nagyon eltolta a mert ez nem volt illendő. De én az 5 -öaael értek egyet. Szerintem zseniálisan vegyítette a vicces dolgokat a komoly dolgokkal. És szerintem épp ez volt itt a lényeg! De ha bele gondoltok a kutyapárt mindig is ezt csinálta. Vicces dolgokat mond de ugyanakkor komoly dolgokat is csinálnak.
2024. jún. 1. 01:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!