Miért volt vicces, hogy az EP listajelöltek vitáján Toroczkai László felkonferálására azt mondta Bruti, hogy most pedig időjárás Toroczkai Lászlóval?
Figyelt kérdés
2024. máj. 31. 08:35
1/7 anonim válasza:
Mert Toroczkaira jellemző az, hogy globálisan elemzi a világban zajló folyamatokat, azaz a mai korszak "időjárásáról" gyakran beszél.
2/7 anonim válasza:
Toroczkai önmagában vicces, amikor izzó fejjel úgy tesz, mintha maga is elhinné, amit konteo.hu-ról felolvas.
3/7 anonim válasza:
Ezt a Brutit az első körben kiküldtem volna, szerintem semennyire sem összeegyeztethető az amít művelt ezzel az egésszel.
Eltévesztette a házszámot, nagyon....a kutyák mennek a levesbe, nem kár értük!
5/7 anonim válasza:
Én mindig katasztrófa túristáknak láttam a kutyákat, és ablai kidobott szavazatnak, de Brutit nagyon bírom, olyan fain a stílusa és ő ilyen a valói életben is, iróniát keresi.
A kameraszámra utalás nem vicc volt, nem mindig vicc, amit viccesen ad elő. Sima m1 néző nem is tudhatta miről van szó, azaz a sötétben tartott gombák.
6/7 anonim válasza:
A híradó után időjárás-jelentés szokott következni... Úgy tűnik, a a záróbeszédét híradóhoz hasonlította.
7/7 anonim válasza:
Látom sokan itt azt írták hogy Bruti ezt nagyon eltolta a mert ez nem volt illendő. De én az 5 -öaael értek egyet. Szerintem zseniálisan vegyítette a vicces dolgokat a komoly dolgokkal. És szerintem épp ez volt itt a lényeg! De ha bele gondoltok a kutyapárt mindig is ezt csinálta. Vicces dolgokat mond de ugyanakkor komoly dolgokat is csinálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!