Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy lehetne kirugatni az...

Hogy lehetne kirugatni az időjárás jelentőket?

Figyelt kérdés
Megint átvertek! Holnapra napos 26 fokot mondtak,de most már csak borús 23-at, lehet hogy eső is lesz .
2022. szept. 3. 21:19
 1/6 anonim ***** válasza:
86%

Próbálj meg minél undorítóbb, elvtelenebb, hazugabb és korruptabb gané ember lenni. A kísérleti tapasztalat azt mutatja, pár éven belül kormányon találod magad, méghozzá kétharmaddal!

Akkor aztán játszhatod a diktátort, ez a nép a valagad is kinyalja, jóízűen!

2022. szept. 3. 21:30
 2/6 anonim ***** válasza:
48%

Az időjárás nem kiszámítható 100%-osan, annyi tényező befolyásolja, hogy nem lehet megmondani mindent, csak saccolni.

Tudom irónia volt a kérdés is, mert az OMSZ vezetőt is kirugták...

2022. szept. 3. 21:30
 3/6 anonim ***** válasza:
76%

2.

Múltkor a lakásban ültem, sütött a nap, épp a hiradót néztem,amikor bemondják, hogy eső van!

2022. szept. 3. 21:41
 4/6 Pikk Ász ***** válasza:
21%
Az OMSZ vezetőit joggal rugták ki, tönkretették rengeteg ember napját, pedig nem azért fizetik őket.
2022. szept. 3. 22:01
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Én, ha nem volnék keresztény ember (mármint igazán, nem pedig fideszes értelemben), azt kívánnám: legyen óriási vihar a legközelebbi augusztus 20-án. De csak politikusok dögöljenek meg a katasztrófában, amit azzal idéznek elő, hogy a Szolgálat nem fog merni többet őszinte szakmai véleményt adni.

Megérdemelnék!

Sajnos nem kívánhatok ilyet, még ezeknek az utolsó, jellemtelen, hányadék embereknek sem, mert tiltja a vallásom. Pedig ha valakik, ők megérdemelnék!

2022. szept. 3. 22:12
 6/6 anonim ***** válasza:
Ettől jobb lesz neked, - hogy ha kell, ha nem, utána rúgsz embereknek úgy beállítva magadat, mint ha te soha az életben, az élet egyik területén sem hibáztál volna. Lelki sérült szerencsétlen!
2022. szept. 4. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!