Hogy lehetne kirugatni az időjárás jelentőket?
Próbálj meg minél undorítóbb, elvtelenebb, hazugabb és korruptabb gané ember lenni. A kísérleti tapasztalat azt mutatja, pár éven belül kormányon találod magad, méghozzá kétharmaddal!
Akkor aztán játszhatod a diktátort, ez a nép a valagad is kinyalja, jóízűen!
Az időjárás nem kiszámítható 100%-osan, annyi tényező befolyásolja, hogy nem lehet megmondani mindent, csak saccolni.
Tudom irónia volt a kérdés is, mert az OMSZ vezetőt is kirugták...
2.
Múltkor a lakásban ültem, sütött a nap, épp a hiradót néztem,amikor bemondják, hogy eső van!
Én, ha nem volnék keresztény ember (mármint igazán, nem pedig fideszes értelemben), azt kívánnám: legyen óriási vihar a legközelebbi augusztus 20-án. De csak politikusok dögöljenek meg a katasztrófában, amit azzal idéznek elő, hogy a Szolgálat nem fog merni többet őszinte szakmai véleményt adni.
Megérdemelnék!
Sajnos nem kívánhatok ilyet, még ezeknek az utolsó, jellemtelen, hányadék embereknek sem, mert tiltja a vallásom. Pedig ha valakik, ők megérdemelnék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!