Nem igaz, hogy mindenki semmitmondó közhelyeket mondott, nyilván az MTV direkt úgy szervezte, hogy valódi vita ne legyen.
De azért ne szóld le azokat a pártvezetőket, akik kihasználták az alkalmat arra, hogy az M1-nézőknek is legalább rövid üzenetket eljuttassanak, mivel vannak üzeneteik.
A kérdésed mellesleg hamis: nem szidja mindenki.
máj. 31. 08:27
2/11 anonim válasza:
A magyar nem érti, hogy nem csak erőből kell/lehet politizálni... Nem egy civilizált nép vagyunk.
máj. 31. 08:27
3/11 anonim válasza:
Én nem szidom, ez most sokkal jobb volt, mint a múltkori Mariettával.
máj. 31. 08:28
4/11 anonim válasza:
Én pozitívakat olvastam eddig a szerepléséről főleg. Nekem is tetszett, szerintem emelte a műsor színvonalát, főleg a kamerás rész tetszett. :)
Ennek ellenére nem oda fogok szavazni.
máj. 31. 08:30
5/11 anonim válasza:
Nem csak ezeket, a jelenlegi komplett politikai elitet eltiltanám egy életre attól, hogy országos kihatású ügyekbe, ügyletekbe szólhassanak bele bármilyen szinten is. A kérdés tárgykörét szolgáltató társulat semmi másról nem szól, mint a politikai "elit" által szavatolt "járandóságok" megszerzése a semmire és abból elhemperegni a következő választásokig.
máj. 31. 08:37
6/11 anonim válasza:
Én nem szidom, szerintem jó volt.
De aki Fidesz propagandabol tájékozódik az nem érti az ilyen poénokat hogy miért volt a kamerás dolog, meg az időjárás jelentés stb.
máj. 31. 09:37
7/11 anonim válasza:
Alapból ellehetetleníteném őket, mert csak vannak, - még csak a kutyasz@rt sem szedik össze maguk után!
máj. 31. 09:43
8/11 anonim válasza:
Nekem a kutyapárt volt az egyik legnagyobb csalódás. A többiek azt csinálták, ami várható volt. A kutyáktól többet vártam, mert ez a pár vicc elég erőltetett volt. Ha már viccpárt, akkor legyen az. Ez izzadságszagú volt, nulla kreativitással.
máj. 31. 10:51
9/11 anonim válasza:
A szavazók többsége nem érti a szarkazmust és a kétértelmű kiszólásokat, ezért nem látom értelmét az ilyen MKKP-s poénkodásnak. Meg ilyen mindent elvicceskedő emberekre nem is bíznám rá egy ország vezetését.
máj. 31. 11:02
10/11 anonim válasza:
Vége rájöttek a szavazók, hogy ablakon kidobott szavazat!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!