Mi volt a tegnapi Magyar Péter tüntetésen, mondott Peti valami újat a programjából?
Figyelt kérdés
máj. 6. 17:26
1/13 anonim válasza:
Nem nagyon mondott konkrét programot egyelőre, de ezért nem feltétlen hibáztatnám. Mert ha tömegek így is úgy is követik,h nem mond semmi konkrétumot ,akkor minek is erőltetné meg magát.
2/13 anonim válasza:
Nem, csak a szokásos demagógia: mert mi, ti, akarjuk, együtt , visszavesszük, soha nem engedjük... csak ilyenek.
3/13 anonim válasza:
Elszámoltatás és nem lesz lakossági gázáremelés!
4/13 anonim válasza:
Én számonkérem rajta a semmit mondás, de latod ennek a népnek ez kell. Nem csak a fideszesek ilyen birkák sajna.
5/13 anonim válasza:
Én ottvoltam és hallottam hogy sokmuindenről beszélt, Akik aztmondják hogy semmi újat nem mondott azok szerintem nemvoltak ott.
6/13 anonim válasza:
Poloska Petinek nincs programja, viszont ahhoz volt esze, hogy anyák napján gyűlölködjön és ráadásul még egy operaénekest is meg akart tanítani énekelni. Tiszta bohóc. Máris kezdi magát lejáratni. Úgy tűnik, hogy egy újabb MZP ez a Poloska. Az amerikaiak nem tudnak olyan embert összekukázni aki érne is valamit. Mondjuk aki érne valamit azt nem lehet megvásárolni guruló dollárokból.
8/13 anonim válasza:
7# nem, csak egyre inkább látszik rajta is, hogy bizony ez qrva gyatra!
9/13 anonim válasza:
#8 A fidesz is az, mègis nyer. Ezèrt fèltek tőleert pontosan làtjàok hogy egy ugyanolyan demagòg, populista conman mint Orbàn. Akit a birkàk pont ezèrt imàdnak. :D
10/13 anonim válasza:
9# persze, ti bezzeg Magyar fanok nem vagytok ám kicsit sem birkák... csak minimum kétszer annyira!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!