Szerintem senki nem nyerte, mivel nem volt érdemi vita.
Ha mindenképp nyertest kell megnevezni, akkor valamelyik kispárt, amiről egyébként az életben nem hallatán, de most kaptak egy kis időt.
Én pl a MeMo-ra azt hittem eddig, hogy valami elborult szektás párt, aztán most ez a faszi nem mondott olyan dolgot, amivé totál nem értenék egyet. Szavazatot nem biztos, hogy többet hoz nekik, de legalább így is értelmesebbnek tűntek, mint mondjuk Deutsch... 😃
Volf Tünde akinek itt és most szerintem vége a karrierjének.
Novák kommunikációs igazgatója volt amúgy
#3 Sokan voltak és ennyi volt a műsoridő.
Ha ennél több időt kapnak akkor 4-5-6 órás lett volna a műsor és senki nem nézte volna.
Vitázni ennyi résztvevővel nem lehet. Ez nem is vita volt. Feldobtak témákat és mindenkinek lehetősége volt röviden elmondani amit akart róla.
"De mi ez, hogy CSAK 2 percet kapnak egy témáról beszélni?? Ezalatt kb semmit nem lehet elmondani."
Deutschnak bőven sikerült elmondani ennyi idő alatt is a pártja egész programját és ideológiáját. 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!