Várható a Fidesz támogatottságának csökkenése úgy, hogy Deutsch Tamást hazai pályán lemosták több százezer fideszes TV néző előtt?
Figyelt kérdés
2024. máj. 30. 22:03
2/18 anonim válasza:
Hol mosták le? Te mit néztél? 🤣
4/18 anonim válasza:
én azért remélem, hogy igen. Több párt is beleállt vagy belé, vagy a fideszbe. Pl a Háborús politikánál érdekes volt szerintem az a felvetés, hogy akkor hol vannak az óvóhelyek?
Na mindegy. Deutsch vállalhatatlan volt. Szerintem ott volt a legőszintébb, amikor az elején kijelentette: Én kész vagyok. Hát az látszott is rajta, szegényke teljesen készen van xdd d
Nem tudom elhinni, hogy vannak olyan agymosottak, akik komolyan tudják venni
5/18 anonim válasza:
Te most tényleg azt hiszed, több százezer fideszes nézte ezt? Ahogyan a pártnak, a híveknek sem fontosak az ilyen viták, csak az ellenzéknek. Nekik lehet, hogy felért egy mentális maszturbációval az egész, de Deutsch már hozzáfogott a golyófogó szerephez, a szavazókat meg különösebben nem befolyásolja az egész. Legfeljebb ellenzéki oldalon osztják föl a támogatottságot újra.
6/18 anonim válasza:
Ez a vita egy vicc volt! 1-2 perceket kaptam, hogy egy adott vitában kifejthessék gondolataikat. A Partizános vita ezerszer korrektebb volt.
8/18 anonim válasza:
Semmi programja nincs ducsnak, csak soros és dollár.
9/18 anonim válasza:
"A Partizános vita ezerszer korrektebb volt."
Ott is ott volt mindenki?...
Így is két óra hosszú volt, nem? Szerinted hány órát hajlandó az emberek többsége egy ilyen vitaműsor nézésével tölteni?
10/18 anonim válasza:
Kizárt. Inkább kap egy VikTortát a szerepléséért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!