Miért kell a boomer generáció nyugdíját fizetnem?
- Ők vállalkozások és vezetői pozíciókban jól megszedik magukat, veszik a sportautót, építik a sokadik házat, mellette az én generációmnak annyit nem fizetnek, ami a megélhetésre elég.
- Lakásokat, amiket két fityingért megvettek, havi 200k-ért adják ki, életük bizniszét látják mások kizsákmányolásában.
- Az országot felélték és tönkretették, aki tud, menekül innen. S még most is a korrupt, tolvaj kortársaikat tartják a politikai hatalomban.
- Nekem nem lesz nyugdíjam, addigra annyira elöregedik ez a piramis játék, hogy majd nem lesz senki, aki engem eltartson.
Nagyon visszásnak érzem, hogy mindezek mellett még a havi fizetésem X%-át nekik adjam. Mint szociális juttatás, szegényeknek megértem. De aki kommunizmus után össze lopkodta magának a vagyont, az éljen meg abból.
10.
Rossz regisztrációról reagálsz önmagadra.
Egyre több fiatal pont ezért megy ki nyugatra dolgozni.
Németországban a legkisebb nyugdíj is valami 1200 euró talán.
Aki most középkorú, veszi fel a gyerekeik után a sok ingyenpénzt, tehát sokadik lakást, azok meg gondolom majd úgy lesznek vele, hogy majd kiadják, és abból jön a zsozsó öreg korban.
A gyerekeik meg majd mennek nyugatra dolgozni.
Ezért kellene egy fiatalokból álló párt a családosokkal szemben, akik mások érdekeit is képviselik az öregek és a gyerekgyártókon kívül.
Ha szerencséd lesz - és nem tekeri ki idő előtt valaki a nyakadat a gyűlöletkeltő magatartásod miatt, - akkor lehetsz még te is "boomer"!
Gondolom, akkor meg majd a fiatalokat szeretnéd "kiirtani"!
Nem kicsit szenvedsz egotúlfejlettségben, pajtikám, - de te tudod!
Vagy nem! :DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!