Kire szavazzak jövő vasárnap ebben a helyzetben?
Szerencsére ellenzéki vezetésű városban élek, ezzel együtt nem vagyok teljesen megelégedve a városvezetéssel.
Természetbarátként különösen az nem tetszik, hogy folyamatosan vágják a fákat a városban, az elmúlt 5 évben össze se tudom számolni hány fát vágtak ki értelmetlenül, az én szememben az ilyesmi nem megbocsájtható. A közmunkásoknak is gyakorlatilag az egyetlen feladata az a növényzet ritkítása, állandóan láncfűrész, fűkasza meg sövényvágó hangját hallani, ahelyett hogy mondjuk ültetnék a fákat meg gondoznák a növényzetet.
Vagy mondjuk takarítanának rendesen, mert ez a másik ami nem tetszik, el van adva a város mint tiszta, rendezett, csodaszép, élhető város, közben meg a város központjában hetek óta rohad például egy hányás, mert a pad lomb alatt van, eső nem mossa el, el meg nem takarítja senki. Inkább ezzel foglalkoznának a közmunkások, ne az értelmetlen fairtással.
Szóval röviden nem vagyok megelégedve a városvezetéssel. A polgármester és a képviselők indulnak most újra. Az ellenfél fideszes, arra nyilván semmi szín alatt, fideszesre soha, semmi körülmények közt nem szavaznék, nem pártolom a hazaárulást, pedofíliát, közpénzrablást, propagandát és társait. Akkor már még mindig inkább a jelenlegiek. De rájuk sem szavazok szívesen a fentebb taglaltak fényében.
És igazából ez van, jelenlegi ellenzéki városvezetés (akik amúgy már nem párt, hanem városi szervezet égisze alatt indulnak), a Fidesz, meg pár kis jelölt akik 1%-ot se fognak kapni így pazarlás rájuk szavazni.
Kérdésem röviden: kire szavazzak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!