A balosokat tényleg nem zavarja, ha kihal a magyarság?
Engem érdekel a családalapítás, de külföldön akarok majd gyereket vállalni.
Sem
Sem balos, sem jobbos nem vagyok. Politikailag független vagyok. Egy 30-as pasi
#1 voltam
"A jobboldaliak nyomják a gyerekvállalás, családalapítás témát"
Az a sok borsodi család ahol már 14 évesen terhes és 10-en lesznek testvérek, ez az igazi nemzetyi érzés :D
"A jobboldaliak nyomják a gyerekvállalás, családalapítás témát"
Hát ez marhajó. Akkor kezdésként azt a többszázezer magyart kéne hazacsábítni, korrekt, élhető feltételek mellett, akik kimentek külföldre dolgozni, és nem vendégmunkásokat kéne idehozni. Ez még nem jutott eszetekbe?
A balos, gyermeket vállalók fele már külföldön van.
Van egy egyszerű, pártpolitikától mentes módja a gyermekvállalás ösztönzésének: A családi pótlék emelése.
Ehelyett balosként egy eléggé demotiváló környezet várja a leendő gyermekemet. Elrohasztott közoktatással. Pengeélen táncoló egészségüggyel. Mérgező, buta, acsarkodó, hányinger közélettel.
Amúgy meg azt akarod, hogy balos gyerekek hadai lepjék el az utcát!? Ezt a kérdést nem gondoltad át! :D
A csökkenő népesség egy emberiség-szintű trend, teljesen független attól, hogy ki jobbos és ki balos, egyik oldal sem tud tenni ellene semmit. Nem hogy az összes európai ország, de Afrikát leszámítva lassan az egész világon mindenhol kevesebb gyerek születik, mint amennyi a népesség fenntartásához szükséges lenne:
Nem tudom mit kell szívni ahhoz, hogy valaki komolyan azt gondolja, hogy ezt politikával meg lehet változtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!