A fideszes politikusok viselkedése az alábbi videóban egyértelműen igazolta, hogy ez a párt alkalmatlan az ország vezetésére?
Ne egy videó alapján itéld meg az ország vezetőit, hanem, hogy milyen állapotban van az ország.
Szerintem az mindent elmond róluk, hogy a középmezőnyből, az EU legszegényebbé tettek minket.
Látom, nem nézted meg a videót. Mert ha megnézted volna, akkor két dolgot tudhatnál.
1. Az egyik politikus pont Karácsonnyal hárított, és beszélt mellé. Már elnézést, de nem hárítani kell, hanem válaszolni a kérdésre.
2. A videó végén kiderül, hogy Karácsony kerületi polgármesterként szavazta meg a kitüntetést, tehát semmi köze nem volt a fővárosi vezetéshez, így nem tudhatott a bejelentésről, ennek ellenére ő bocsánatot kért.
Na, ehhez képest nézd meg azt az arroganciát, és nagyképűséget, ami jellemzi őket. Egyikük sem kért bocsánatot!
Megnéztem a videót...
A " riporter" alkalmatlanságát láttam inkább.
De te tudod...
6# a baj ott van,hogy Karácsonyt ez a hülyegyerek soha a büdös életbe nem fogja üldözni a kérdéseivel!
Nem tudom, érted???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!