Miért van az,h az ellenzéki szavazók többsége mindig a mögé áll oda,aki a leghangosabban ordítja,h O1G, függetlenül attól,h mennyire alkalmatlan?
Mindegy,hogy mennyire szerencsétlen,alkalmatlan, csak azt nézi a többség,h ki mondja azt,amit a tömeg hallani akar. Magyar Péter ugyanazt csinálja,mint Orbán Viktor,csak az ellenzéki szavazókkal,h azokat a lózungokat ismételgeti,amit azok hallani akarnak.
Most megint 2 évre előre lehet tudni a forgatókönyvet, MP feldarabolja az ellenzéket,és egy ugyanolyan kudarcot ér el ,mint korábban Vona Gábor(ha külön indul) vagy MZP(ha együtt). Ott is előre megmondtam,h ez lesz,de bár ne lett volna igazam, engem mindig lehurrogtak az ügyeletes Vona fanok,akikből ügyeletes MZP fanok lette,most meg MP fanok, ezek mind ugyanazok az emberek a saját kis buborékjukban,akik ugyanolyan agresszíven és ellentmondást nem tűrően söpörnek le minden velük ellenkező véleményt, mint a fidesz szavazók.
Magyar Péter egyvalaki számára jó, Orbán Viktor számára, mert egy ilyen figura biztosan nem győzi le. Ezt viszont a tömeg többsége nem akarja belátni,így most megint 2 évet kidobhatunk a kukába. Majd két év múlva előkeresem ezt a kérdést, de ne nekem legyen megint igazam, mint az előző 2 választásnál is.
Mert 40 év ruszki megszállás után nem akarjuk vissza őket. Sőt aki oroszpárti az minden magyar szemében 1 hazaáruló féreg.
Nem akarunk diktatúrát, hogy mindenben ov dönt 1 személyben.
Nem akarunk akku bontókat, kínaiakat és a magyar föld elmérgezését.
Európát akarjuk. Eu egészségügyet, oktatást, fizetést, eu ügyészséget.
Akikkel beszélek,akiket ismerek,azok ugyanazok. Beállnak az első idióta mögé,aki a leghangosabban ordítja,h O1G. Ez viszont egy fideszest vagy bizonytalant se fog meggyőzni, így marad minden.
Ha nem ilyen idiótákat sztárolna az ellenzéki keménymag,és elküldené őket a búsba, akkor talán ki lehetne állítani olyat is,aki tényleg meggyőzi akár a fideszes szavazókat,h ne Orbánra szavazzanak. Mert MP egészen biztosan nem fogja ,én csak ellenzékieket tudok,akik odavannak érte,a fideszesek mind azt mondják,h ez rosszabb mint a Gyurcsány,úgyhogy előre lehet tudni, mi fog történni,de nyugodtan dugja mindenki a fejét a saját kis véleménybuborékjában, aztán majd megint lehet nagyokat meglepődni a választások eredményénél.
Az emberek 90%-a nem gondolkodik, pláne a politikával kapcsolatban.
A leghangosabb mellé és mögé áll.
A fidesz okos, és erre rájöttek, ezért lementek erre a mély szellemi szintre, ezért van sikerük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!