Egyetértesz azzal, hogy Kunhalmi Ágnes ajtóról lepattanása , az elmúlt 20 év legviccesebb politikai alakítása?
2024. máj. 28. 18:57
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
33 szavazat
1/18 anonim válasza:
Szerintem az viccesebb volt pár hete, mikor azt mondta a partizánban, hogy másfél millió baloldali szavazójuk van.
2/18 Ghgj válasza:
Jajj ezt már el is felejtettem, köszi. :DD
4/18 anonim válasza:
Színjáték volt. A kék fidesz színjátéka. Hadházy meg ott feküdt a földön, a többiek is, mintha a biztonsági őrök kényszerítették volna őket a földre, jó képek készültek Brüsszelbe.
5/18 anonim válasza:
Nagyon cuki a Kunhalmi,a kedvencem, szóval nekem tetszett az alakítása :D
6/18 anonim válasza:
Most viccesebb a színjáték amit a külkakadú ad elő hogy a nyilvánvaló hazaárulását takargassa.
7/18 anonim válasza:
Nem értek egyet, mert Kunhalmi Ágnes magyar.
8/18 anonim válasza:
Szerintem sokkal viccesebb amikor a kolostormalac sámliról szónokol a legfőbb híveknek.
9/18 anonim válasza:
Az inkább szánalmas volt. Viszont az amit mondott a másfél millió DK szavazójuk van, csak Marci miatt volt vicces. - Ágnes!🤷♂️
A vicces dolgokat Gyurcsány Ferenc szállítja, fantasztikus troll, ahogy előadja magát, olyan egyedi. Mikor érdeklődnek hogy a vagyonához becsületes úton jutott-e hozzá: MI AZ HOGY!? Nagyon is!
(Azt sugallja, hogy majd bele szakadt, és megdolgozott érte)
10/18 A kérdező kommentje:
Mi ez a másfélmillió szavazó? 2022-ben kapott az ellenzéki összefogás 1 millió szavazatot, ezen emberek többsége is csak a DK miatt szavazott az összefogásra. Akkor most milyen másfél millióról beszélünk?😅
2024. máj. 28. 20:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!