Orbán tényleg elhiszi magának, amikor növekvő gazdaságról és 1000 milliárdos polgári megtakarításokról beszél?
Kérdező, te melyik részét nem hiszed el?
Nem növekszik talán a gazdaság?
Nem takarított meg a polgárság 1000 milliárdot? Az 10 millió lakossal számolva fejenként 100 ezer Ft. Olyan elképzelhetetlen?
21# Mivel 2 év alatt kb 50% infláció volt és nem hiszem hogy az ország nagy része 50%+ fizuemelést kapott, nem hiszem el hogy bármennyit is félretettek volna.
Kivéve ugye a ner lovagok és fidesz strómanok, akik százmilliárdokkal lettek gazdagabbak. Na őket látod a statisztikákban kedves birka barátom.
De a kérdésre válaszolni nem voltál képes.
Az utóbbi 2 évben nem volt 50%-os az infláció. Én sem kaptam 50% fizemelést, sőt, mégis tudtam félretenni.
A külföldről kapott nyugdíjából talán tud félretenni.
A minimálnyugdíjasok azért kapnak minimálnyugdíjat, mert Magyarországon nagyon keveset dolgoztak, és az után ennyi nyugdíj jár.
25# Örülünk neki, hogy tudtál félretenni, te egy hős vagy. Csak rajtad kívül vannak akiknek családja van, betegsége, hobbija vagy egyszerűen csak vidéken él ahogy az ország 70%-a és keveset keres, illetve nyugdíjas.
Ezzel szemben jönnek a hírek, hogy lölő 30 milliárd forintos yachton utazgat.
30 ezer Millió forintos yacht. Fel tudod fogni mennyi pénz az, amit a te adódból vett?
"Csak rajtad kívül vannak akiknek családja van, betegsége, hobbija vagy egyszerűen csak vidéken él ahogy az ország 70%-a és keveset keres, illetve nyugdíjas."
Mondok egy megdöbbentő dolgot. A Fidesz előtt is voltak emberek, akiknek családja, betegsége, hobbija volt és keveset keresett. A vidéken élők a szarabb helyzetben voltak, a családosok dettó.
"30 ezer Millió forintos yacht. Fel tudod fogni mennyi pénz az, amit a te adódból vett?"
Igen. Ha feltételezzük, hogy Mészáros 12 év alatt felhalmozott vagyonának 100%-a lopásból származik és ezt elosztjuk egységesen 4,5 millió munkavállaló között, akkor Mészáros engem 12 év alatt évi 550 Ft-tal vágott meg. Évi kb. 3 pohár kávé ára az automatából. És most megyek a sarokba sírni. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!