Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Neres vállalkozóként megéri...

Neres vállalkozóként megéri átigazolnom Magyar Péterhez?

Figyelt kérdés

Haveroktól tudom, hogy most még elfogadnak mindenkit, tehát van lehetőség átmenteni magamat.

Később viszont már lehet nem lesz ilyen és a hajón maradt embereknek jönni fog az elszámoltatás.

De az is lehet, hogy Magyar Péterrel is az lesz, ami Márki Zajjal vagy a Momentummal történt.

Mit tegyek most, ha nem akarok Simicska sorsára jutni?

máj. 27. 13:50
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

9: Ez a gond. Egyelőre próbálom taposni az alattam lévőket és jó barátságokaat kiépíteni a nagyokkal és ez is jól is megy egyelőre.. viszont Magyar Péter kicsit megbolygatta a dolgokat.

Nem akarok visszamenni vízvezeték szerelőnek…

máj. 27. 22:15
 12/14 anonim ***** válasza:
#11 Pedig két opció lehetséges: vissza mész vízvezeték szerelőnek Magyarpeti alá, vagy maradsz a NER-ben és megvárod hogy lesz-e elszámoltatás vagy sem.
máj. 28. 07:54
 13/14 A kérdező kommentje:
12: Magyar Péter alá dolgozni mint egyszerű melós? Én úgy értettem hogy átmegyek oda, hogy természetesen “velük” gazdagodnék tovább állami megrendelésekből, ahogy eddig tettem a jelenlegi rendszerben.
máj. 28. 18:05
 14/14 anonim ***** válasza:
#13 Ha ez így működne mindenki ott tolongana a milliárdos melókért. Ilyen havernak születni kell nem szerződni. Te mint hozzájuk dörgölőző vállalkozó csak egy feláldozható eszköz vagy a számukra, egyik oldalon sem garantálja semmi hogy nem húzzák majd rád a vizes lepedőt.
máj. 29. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!