Ezt az erkölcsi … gödröt még nem hagytad ott??? Én szégyenlem hogy Fideszes voltam :(
#ÁradaTisza
máj. 27. 13:52
3/14 anonim válasza:
2#' akkor köpd magad reggelente pofán.
De elárulom, hamarosan fogod még jobban is szégyellni magad!
máj. 27. 13:54
4/14 anonim válasza:
Mesélj, miért?
máj. 27. 13:54
5/14 Dongaben válasza:
"Igyál még egyet, és fogd rá a nyuszira!"
Ne kamuzz! Főleg "névtelenül". Így egy nagy 0 vagy!
máj. 27. 13:55
6/14 anonim válasza:
#2 ->#3
Csakhogy én nem kaptam érte semmit, hanem meggyőződésből voltam az, mert elhitették hogy ők a világkormány meg ez meg az ellen vannak…
máj. 27. 13:58
7/14 anonim válasza:
Kamu kérdés, ennyire szerencsétlen ember nem tud NER-es vállalkozó lenni sőt semmilyen vállalkozó mert alkalmatlan vállalkozói szemléletre. Egyáltalán miért tartod magad NER-közelinek illetve az állítólagos vállalkozásodat?
máj. 27. 14:04
8/14 anonim válasza:
6: komolyan neked bejött 2015ben a migránsozás, az uszítás? Miért?
máj. 27. 14:05
9/14 anonim válasza:
A NER sem életbiztosítás, csak addig fogadnak el a körben míg hasznuk van belőle. Ha már felesleges vagy illetve ha a feláldozásoddal még nagyobb hatalomra tesznek szert akkor lapátra tesznek. Mondhatni egy maffiaszervezet és te csak egy feláldozható eszköz vagy számukra.
máj. 27. 14:10
10/14 anonim válasza:
Kérdés, hogy miért: egyetért valaki azzal, amit képvisel, vagy a beépített téglát játszani?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!