A fazon semmi olyat nem mondott a 2 perces felvételét leszámitva, amit eddig nem mondott volna el ellenzéki politikus, vagy magamtól nem tudtam volna.
Viszont, mellé, meg nagyon sokszor ugyanúgy komminukál, mint 0rbán és nagyon sok tök ugyanolyan klisét használ, mint akár a Megafon is.
Nem értem, ha MZP-t annak idején ki lehetett csinálni azzal, hogy baromságokat beszél, akkor őt, miért nem, amikor legalább ugyanakkora baromságokat mond, az EU-ról, vagy a Momentumról, vagy Gyurcsányról.
Nekem is problémám van az ellenzékkel, szerintem sincs rájuk szükség ebben a formában, semmit sem csinálnak és semmit sem érnek 1-2 tiszteletreméltó politikusukat leszámitva. De nem hiszem, hogy egy majdnem ugyanolyan hozná el a megváltást.
Egyre inkább egy újfajta MiHazánkot látok benne, aki kevésbé radikális, de nem rendszerkritikus.
Majd kiderül.
Volt már ilyen ígéret.Momentum, MZP.
Aztán ,mégis Gyurcsánnyal szövetkeztek.
Kellene már egy vihar, ami ezt a sok szemetet elsöpri az utcákról!
Magyar Péter meg örüljön, hogy a Gyöngyösi skinhead-ek anno "csak" finoman helyretették, mert még nekik is sok volt, amit művelt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!