Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szentkirályi Alexandra is fog...

Szentkirályi Alexandra is fog vitázni Puzsérral a választások előtt?

Figyelt kérdés
Karácsony és Vitézy már megtették. A Fideszes jelölt is hajlandó lenne egy ilyen vitára, bemutatkozásra?

2024. máj. 27. 08:32
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
#10 Most már teljesen világos előttem, hogy nem véletlenül van itt neked csak két zöld pipád, gyors emberirtásban, háborúban, tehát akár még pl atomháborúban is érdekelt drága bahrátom.
2024. máj. 29. 08:55
 12/16 anonim ***** válasza:
Itt mindenkinek kevés a zöldje, aki nem az ellenzék szekerét tolja és nem O1G-zik minden egyes kommentben. Szóval pont leszarom , tudom , hogy ez itt ellenséges terület.Majd a választásoknál derül ki, kinek fogod a pipáját szívni :D
2024. máj. 29. 10:53
 13/16 A kérdező kommentje:
#12 Szívjátok azt ti is, csak még fel se fogtátok, mert még ott sem tartotok agyilag. Majd ha már fuldokoltok is, a nyelvetekkel a szátokba belapátolt sok fekáliától, na majd akkor már lehet, hogy kezdetek észheztérni, de úgy látom, hogy még elég sok fér belétek. Egészségetekre szolgalelkű bahrátaim.
2024. máj. 29. 11:14
 14/16 anonim ***** válasza:
Itt te kínlódsz, én jól élek és egyre jobban a fideszes időszak alatt, szóval nekem tényleg falrahányt borsó és nevetség tárgya ez a nagyonrossz minden szöveg. Ha neked rossz, akkor tegyél érte.
2024. máj. 29. 11:19
 15/16 A kérdező kommentje:
#14 Azon vagyok. Csak szeretnék több infót begyűjteni a választásokon indulókról, mielőtt x-elek. Annak pedig nagyon örülök, hogy neked betalált a fidesz pipája. "Szopogassad f...kalap!" Hogy egy klasszikus fideszest idézzek.
2024. máj. 29. 11:27
 16/16 anonim ***** válasza:
Puzsèr, nincs olyan mentàlis, ès vitakultúra szintén, hogy kiàlljon Szentkiràlyival vitàzni.
2024. máj. 31. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!