Fidesznek tényleg nincs más mondanivalója az Uniós és önkormányzati választásokról, minthogy Háború?
"A valóságban ez amúgy nem igaz. Azért mert 2 ország között valamilyen szövetségi, gazdasági kapcsolat van, attól még nem lesznek egy háború részei."
Már elnézést, de ezt nem én mondtam/írtam, hogy a háború részesei vagyunk! Ezt nyugat-európai és magyar politikusok is egyaránt állították.
"Hát, akkor nekik kellene kezdeményezni, nem? Mármint te meghívhatod őket 100-szor is, ha egyszer sem fogadják el a meghívót.
Viszont a szövetségeseiddel még tárgyalhatsz, hogy háború után segítsenek neked újjá építeni az országot."
Ki nem fogadja el a meghívót? Tudomásom szerint nem az újjáépítésről lesz szó (arról már volt szó korábban).
"Pontosan, mert a háború vége nem azt jelenti, hogy két ember nem lő egymásra, ahogy bántalmazni nem csak fizikailag tudod a párodat. A háború vége, amikor háború előtti helyzet helyreállt."
A háború előtti helyzet nem fog helyreállni. Ezeket az elképesztő baromságokat honnan szeded? Hol láttál erre példát? Miről beszélsz? Nagyon remélem, hogy gyerek vagy, mert felnőtt ember ilyen f.szságokat el nem hiszem, hogy gondolhat. Hogy állna helyre a háború előtti állapot, hát normális vagy? Hány ember halt meg emiatt a háború miatt, az hogy áll helyre? Házakat, újjá lehet építeni, ki a f.szt érdekel, pénz kérdése, erről tárgyalni? Minek? Épületekről tárgyalni, miközben emberek meg hullanak, mint a legyek? Ezt nem érzed morbidnak? Előbb tárgyalni újjáépítésről, mint a háború végéről, a békéről? Életet nem lehet visszaadni. Hány félárva gyerek van már szerinted és még hány lesz? Viszik sorban a családosokat is egy ideje. Az egy életre szóló sérülés, kiheverhetetlen. Igen, az oroszok hibája, én nem értem hogy gondolhatod, hogy ezen én vitázni szeretnék, az Ő hibájuk!!! Aki túl is éli ezt, az is egy életre szóló teher, sérülés, ha meg kell ölnöd valakit, az is b....meg, ha valaki a szemed láttára hal meg! Hogy állna helyre??? Ha elfogy a fiatal felnőtt férfi, akkor jön a nő is, így lesz félárvából árva. Ébredj már fel b....meg, a g.ci nagy kényelmedben írogatsz ilyen f.szságokat háborúról, hogy ennek így vagy úgy kell vége lenni. Lóf.szt b...meg, ennek bármi áron vége kell, hogy legyen, mert semmi nem ér többet az emberéletnél, semmi!!! Ilyen korlátolt idiótákkal van tele az EU is, aki idealista bír lenni még háborúban is, könnyen pofázik, hogy mindennek vissza kell állnia eredeti állapotába és földterületen vitáznak b....meg, meg üzleten meg ilyen f.szságokon miközben embereket temetnek tömegsírokba és lesz-rják, és te is lesz-rod őket nagyívben, ha ilyeneket írsz, hogy ennek a háborúnak feltételek teljesülése esetén lehet csak vége.
Eltudod helyezni magadat ebben az egészben? Hogy van a katona, aki küzd, szenved, túlél és ha nem él túl, akkor ennyi az élet, siratja anyja, felesége, gyermekei és vagy te aki efelett állva megmondja, hogy háááát ennek akkor lesz vége, ha... és ha az nem teljesül, mert nem teljesítik, mer' miért teljesítené az orosz, hisz egy g.ci, mindig is az volt, akkor holnap is meghal még egy vagy egy tucat katona és te továbbra is azt mondod, hogy rohadjon meg az orosz reggelre, nekünk van igazunk (igen nekünk, neked! és akkor mi a f.sz van?) és emiatt a következő nap is meghal ismét vagy egy tucat katona (akit úgy tuszkoltak be egy kocsiba és vitték meghalni) mert mondjuk Te például ebből továbbra sem engedsz, hogy ennek csak így lehet vége, ahogy Zelenszky sem, meg a többi európai politikus sem, ahogy usa sem) és ez így folytatódik.
Ez kib.szott mód sértheti akár az igazságérzeted, az enyémet is sérti, ne gondold, hogy nem az ukrán mellett állok, de az a katona, akit úgy szuszakolnak be a kocsiba és viszik a frontra és ott remeg és imádkozik, az tutira elküldene a bús p....ba a feltételeiddel együtt.
Persze, ha kontextus nélkül értelmezed, akkor így van. Egyébként nem és ezt te is tudod.
"Ki nem fogadja el a meghívót?"
Az oroszokról lehet tudni, hogy több ilyen eseményre is meghívást kaptak, de nem mentek el.
"Tudomásom szerint nem az újjáépítésről lesz szó (arról már volt szó korábban)."
És azt hogy képzeled el? Hogy azóta az oroszok nem romboltak le új épületeket?
Nyilván más egy ilyen tárgyalás, ha 2 házat kell felépíteni minden városban, mint amikor teljes városokat kell újra felhúzni.
"Ezeket az elképesztő baromságokat honnan szeded? Hol láttál erre példát? Miről beszélsz?"
Jaj, de ostoba vagy. Kérlek tanulj meg olvasni, mert nagyon szánalmas, hogy te kezdtél el gyerekezni.
Kifejezetten a háború befejezéséről volt szó, ami nem csak abból áll, hogy két fél nem lő egymásra. Ezt írtam le neked.
"Nagyon remélem, hogy gyerek vagy, mert felnőtt ember ilyen f.szságokat el nem hiszem, hogy gondolhat."
Tanult felnőtt embernek a szövegértése nem olyan szar, mint a tiéd és felfogta volna, hogy mit írtam.
Neked nem sikerült.
"Hogy állna helyre a háború előtti állapot, hát normális vagy? Hány ember halt meg emiatt a háború miatt, az hogy áll helyre?"
Na, itt kellett volna rájönnöd, hogy nem erről beszéltem.
Elég szánalmas, amit csinálsz.
"Épületekről tárgyalni, miközben emberek meg hullanak, mint a legyek? Ezt nem érzed morbidnak?"
Jó, akkor mivel teljesen nyomod a full retardáltat, felteszem a kérdést, hogy Amerikának miért fizettek pl. a németek is a háború miatt? Nagyon sok német katona robbantott fel amerikai házakat?
Nem, ezek a károk miatt, bármilyen kár miatt, kellett kompenzációt fizetni.
"Ébredj már fel b....meg, a g.ci nagy kényelmedben írogatsz ilyen f.szságokat háborúról, hogy ennek így vagy úgy kell vége lenni"
Kettőnk közül te írogattál f*szságokat, mert nem tudsz olvasni.
Akármennyire játszod az okost, de ennyire félreérteni a kontextust, amiben írtam, azt jelenti, hogy szellemileg egye 15 éves szintjén se éred el.
"Eltudod helyezni magadat ebben az egészben?"
TA-NULJ MEG OL-VAS-NI.
"mert mondjuk Te például ebből továbbra sem engedsz, hogy ennek csak így lehet vége, ahogy Zelenszky sem"
Ezt is leírtam, miért, de tényleg kib*szott ostoba vagy.
Ha Zelenszkij enged bármiről, akkor az oroszok újra fognak támadni, mert úgy fogják elkönyvelni, hogy nekik megérte.
Zelenszkij azért nem enged, vagy nem kellene engednie, hogy az utána következő elnök mondjuk 20 évvel, ne kerüljön szintén ilyen helyzetbe, hogy az oroszok megtámadták őket.
"de az a katona, akit úgy szuszakolnak be a kocsiba és viszik a frontra és ott remeg és imádkozik, az tutira elküldene a bús p....ba a feltételeiddel együtt."
Inkább téged. Mert ha ezt teszed fel egy ilyen embernek, hogy egy állandó konstans háborús helyzet alakuljon ki az oroszok és ukránok között vagy legyen vége, akkor az utóbbit fogja választani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!