Szerintetek, ha Magyar Péter megnyeri a 2026-os választásokat Orbán Viktor békésen fogja átengedni a hatalmat, vagy nem fogja és utcai zavargásokat fog szítani?
3. sejthető, mire gondolsz, de nincs igazad
Minden kérdésnek van létjogosultsága, akkor is ha a realitása csekély.
Nem azt írta, hogy Megnyeri és akkor ...
Azt írta: Ha megnyeri...
A kérdés korrekt.
Szerintem Orbán ahhoz hasonlóan engedné át Magyarnak a hatalmat, ahogyan a 2002-es vereség után Medgyessynek átengedte:
"Nézd, én néhány hibát elkövettem, ezért vesztettük el a választásokat, de vissza fogok térni, és meg fogom nyerni a következő választást."
Forrás: [link]
Magyar Péter SEM nyerheti meg a 2026-os Országgyűlési Választásokat, Max abban a körzetben, ahol jelölt!
Tényleg itt tartunk? Honnan jön ennyi idi,,,tudatlan most hirtelen?
2026-ban amúgy Magyar Péter nem is lesz poltikai tényező! 1-2 hónap, és már itt sem kérdeznek róla.
8-as
50 iq felett...mindenki tudja, hogy a politikában a politikatudományban soha semmit nem jelentünk ki biztosra, hogy ez meg ez fog lenni... ez év elején Januárban is ki lehetett volna jelenteni, hogy nem lesz semmi botrány meg párt átrendeződés, erre tessék...politikában 1 hónapra sem lehet előre látni, nem hogy még 2 évre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!