Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mekkora lehet az EP-választáso...

Mekkora lehet az EP-választásokra a Tisza Párt támogatottsága?

Figyelt kérdés

Jelenleg 20-25%-os jóslatokat látok, míg a Fidesz 50-55%, a DK pedig 10-20% körül áll a közvélemény-kutatások alapján. Valaki be tud linkelni egy friss felmérést?

Csatolok egy szavazást is, kíváncsi vagyok az eredményre.

2024. máj. 26. 12:42
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
68%
Én már pár hete bezárkóztam, külföldre költöztem, elegem van az idióta óriásplakátokból és egyéb hülyítésekből. Nyilvánvaló szavazni elmegyek és bízom benne, hogy ezek a bűnözők eltakarodnak hamarosan.
2024. máj. 28. 08:39
 22/25 A kérdező kommentje:
Arra vagyok kíváncsi, hogy egy esetleges kormányváltásnál mikor és mennyien térnének haza. Mert a legjobbak többnyire elmennek, miközben azok sokasodnak, akiknek a legkevésbé kellene...
2024. máj. 28. 11:13
 23/25 anonim ***** válasza:
65%

#22 Még mindig ott tartunk, hogy önkormányzati és EP választás lesz, nincs szó semmiféle esetleges kormányváltásról.

Aki kiment az nem jön haza csak azért mert más van kormányon amúgy sem. Nem ezért mennek ki az emberek, mert a kormány nem tetszik nekik, aki állandóan azt harsogja, hogy csomagol és megy merafidesz... az nem megy sehová 14 éve. Aki menni akar az meg megy, mindegy ki van kormányon. Ezért léptünk be az unióba, hogy lehessen könnyen menni annak aki szeretne.

2024. máj. 28. 11:28
 24/25 anonim ***** válasza:
Kormányváltás valószínűleg nem lesz, sőt, én attól is tartok, elég sok még ez a két év, a mesterséges intelligencia is fejlődik, itt olyan fake kampány lesz, hogy eddig csak a DEMO verzió volt.
2024. máj. 28. 12:52
 25/25 anonim ***** válasza:
40%
A hülye egybites fideszeseket meg tudja orbán téveszteni a kampány marhaságaival, aki gondolkozik egy minimálisan az már tudja, hogy a fidesz hazudozik.
2024. máj. 28. 19:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!