Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik BIZTOS TISZA párt szavazó...

Akik BIZTOS TISZA párt szavazók, azok kire szavaztak az előző parlamenti választásokon?

Figyelt kérdés

máj. 26. 10:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Az összefogás később volt. Akkor, amikor már a Jobbik a lejtőn volt. 2018-ban még nem fogtak össze, csak taktikáztak, visszaléptek ott, ahol úgysem nyertek volna, ami még nem elítélhető és ezt sem mindehol tette meg a Jobbik.

Az sosem volt előírva, hogy a Jobbiknak egy szélsőséges, szinte már náci pártnak kell lennie. Ezt a szerepet úgyis átvette a fidesz.

Amikor elkezdett a Jobbik néppártosodni, akkor úgy mérték, ez többet hoz, mint visz.

Tehát nem a néppártosodás és nem a visszalépések okozták a vesztét. A Jobbikot lefejezték és Vona harc helyett belefáradt.

Mindegy, egy ideje látható, hogy nagy igény keletkezett egy soft jobboldali polgári pártra, ami nem a fidesz, ami nem szélsőséges és ami nem akar koalíciót másokkal. Ha nem most, akkor majd a jövőben betölti valami ezt az űrt.

máj. 28. 16:44
 12/12 anonim ***** válasza:
Rendszerváltás után a KDNP-re, majd később a Fidesz-KDNP-re kivétel nélkül. Most jött el a pillanat, hogy beláttam, milyen hatalmasat tévedtem, végig becsaptak. Sohase gondoltam volna, hogy valaha azt mondom, de így van: Gyurcsány kevesebbet hazudott, kevesebb embert csapott be, mint Orbán.
máj. 29. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!