Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A MHM szavazóknak miért ilyen...

A MHM szavazóknak miért ilyen fontos hogy ki zsidó és ki nem?

Figyelt kérdés
Állandóan mindig feljön náluk ez a téma. Nem tökmindegy? Nem ez határozza meg hogy ki milyen ember.

2024. máj. 26. 00:06
1 2 3
 21/25 HakapiszikMatyi ***** válasza:
37%

Kedves kérdező,

Egyszer vedd rá magad, és menj el egy MHM gyűlésre, mint "megfigyelő". Meg fogsz lepődni! :)

"ma 11:05"

Gáza? Igen. Ebben a helyzetben Izraelt támogatom, ahogy minden normális ember. Palesztína nagyon közel volt ahhoz, hogy teljes jogú ENSZ tagságot kapjon, és a népe jobban éljen. Sajnos ezt az a néhány terrorista, vallási megszállott megakadályozta.

És bocs, de pl. Ilaria Salis-t, és társait is a "Gulag"-ra küldeném egy "Málenkíj robot"-ra, vagy 20 évig!

Az ilyen dekadens idióták miatt nem lehet összehozni az egységet...:(

Áruld el, miért gyűlölöd a zsidókat? Bántott valaki, aki a mellét verte közben, hogy: "Én zsidó vagyok, és kicsinálom ezt a magyart!", vagy mi?

Na, kezdek én is indulatba jönni, így inkább:

Viszlát!

2024. máj. 26. 11:39
 22/25 anonim ***** válasza:
47%

Ha Izraelt támogatod, nem vagy MH-s. A többségük nem ilyen. A kazárok amúgynem voltak itt, ésnem voltak igazi zsidók.

Mit ártottak a zsidók? Nekem mondjuk elég sokat, de szerintem nem ez a lényeg, sokkal fontosabb a nagyobb kép, pl Trianon, a kommunizmus, Gáza vagy az eladósítás. Vagy hogy van egy nép amely támogat egy népirtást és mások táborba zárását...

2024. máj. 26. 11:46
 23/25 Dongaben ***** válasza:
82%

Azt hittem, itt én vagyok a "legnagyobb Náci"! :XD

De látom, van utánpótlás!

Igazad van:

https://www.youtube.com/watch?v=DSqiO1f_Ew0

2024. máj. 26. 12:00
 24/25 anonim ***** válasza:
Ha rám gondolsz, nem vagyok náci, csak egyes dolgokkal értek egyet az izraeliekkel kapcsolatban például, sőt a nácik elég naivak voltak ebben (láthattuk mit tettek eddig az izraeliek 45 óta amint hatalmat szereztek palesztinában, ma már atombomvával fenyegethetnék a németeket is), más dolgokkal neg nem értek egyet. Liberális is vagyok ennyi erővel mert ellenzem a jobbágyságot.
2024. máj. 26. 12:47
 25/25 Dongaben ***** válasza:

"ma 12:47"

Akkor tévedtem... Mégis én vagyok a GYK legnagyobb náci-ja. :)

"Izraeliek"-ről beszélsz most, nem a zsidókról. Izraelben nem csak zsidók élnek, és a zsidó vallású/származásúak nem csak Izraelben élnek...

Csak "kötözködni" akarsz, mert unatkozol. Van ilyen. :)

HakapiszikMatyi-t is megértem. Nyilván, még fiatal, idealista. Vagy, csak nem kapott inni... :XD

2024. máj. 26. 13:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!